Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Zonnepanelen plaatsen

Heeft u de keuze gemaakt om zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning? Een fantastische keuze, want door gebruik te maken van panelen voor het opwekken van energie:

  • Bespaart u enorm op uw vaste lasten; u betaalt niet of nauwelijks voor het gebruik van stroom;
  • Verdient u de kosten die u maakt voor de aanschaf en het laten plaatsen van de panelen terug;
  • Maakt u gebruik van groene energie, wat goed is voor het milieu;
  • Verhoogt u de waarde van uw woning en krijgt uw huis een zuinig energielabel;
  • Bent u minder afhankelijk van energiebedrijven en prijsstijgingen voor elektriciteit.

Tip: Voor het laten plaatsen van zonnepanelen heeft u geen vergunning nodig, tenzij u in een (rijks)monument woont. Informeer bij twijfel eerst bij uw gemeente.

Aanschaf zonnepanelen

De hoeveelheid panelen die u laat plaatsen, zal afhankelijk zijn van de grootte van uw dak en uw budget. Let bij de aanschaf van zonnepanelen, naast de keuze voor kleur en frame op de uiteenlopende verschillen in efficiëntie en capaciteit. Laat u hierin goed adviseren. Onze specialisten kunnen u hierbij zeker van dienst zijn.

Zonnepanelen laten plaatsen

Als u de juiste panelen gekozen heeft, is het van belang om deze goed en veilig te laten plaatsen. Kies voor een van onze erkende installateurs, zodat u er zeker van bent dat uw panelen correct geplaatst worden en de hoogste capaciteit opleveren. Via ons landelijk netwerk van vakmannen en installateurs, kunt u vrijblijvend offertes opvragen voor het installeren van panelen. Ook voor een uitgebreid advies en meer informatie over zonnepanelen kunt u bij hen terecht.

Zonnepanelen; subsidie?

Hoewel de landelijke subsidie voor de aanschaf en het laten plaatsen van zonnepanelen afgeschaft is, zijn er nog diverse provincies en gemeenten die subsidiemogelijkheden bieden. Daarnaast bestaan er aantrekkelijke fiscale regelingen voor zowel particulieren als ondernemingen voor het laten plaatsen van panelen. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Neem contact op met onze experts

Zoekt u een echte vakman met ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen? Iemand die de panelen zó plaatst, dat deze het hoogste rendement opleveren? Zoek dan niet verder en neem contact op met een van onze vakmannen. Zij maken een vrijblijvende offerte-op-maat en kunnen u uitgebreid adviseren om het maximale uit uw zonnepanelen te halen.