Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Winterschilder

Omdat veel schilders weinig werk hebben in de wintermaanden is het fenomeen winterschilder in het leven geroepen. Dit houdt in dat er vaak kortingen wordt gegeven tijdens de wintermaanden, waardoor schilders in deze koude maanden nog steeds genoeg geld kunnen verdienen. Deze regelingen zijn niet alleen gunstig voor de schilder, maar ook voor de consument: dankzij de regeling is het goedkoper om een schilder in te schakelen in de winter dan in andere seizoenen.

Werkzaamheden van de winterschilder

Een winterschilder levert over het algemeen dezelfde werkzaamheden als een reguliere schilder. Winterschilders houden echter meer rekening met de mogelijke weersomstandigheden: omdat de winter erg hard kan zijn voor schilderwerk weten winterschilders als geen ander wat ze moeten doen om een woning winterproof te maken. Als dit niet gedaan wordt, kunnen kleine beschadigingen onder invloed van vocht en kou uitgroeien tot grote problemen. Daarom is het belangrijk dat u ook in de winter onderhoud laat uitvoeren aan uw woning, indien nodig.

Kortingen

Omdat winterschilders over het algemeen minder werk hebben dan in de rest van het seizoen zullen ze kortingen geven op hun prijzen. Op deze manier kunnen zij nog klanten binnen halen en kunt u profiteren van voordeligere prijzen.

Winterschilder bij u in de buurt

Om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van de voordelige tarieven die de winterschilder biedt, kunt u bij ons een winterschilder bij u in de buurt vinden. Wanneer u vermoedt dat het tijd is voor onderhoud: aarzel niet langer! Lang wachten kan schade alleen maar verergeren en een winterschilder bij u in de buurt is zo gevonden. Kijk op onze website naar een winterschilder bij u in de buurt en laat onderhoud uitvoeren tegen een scherpe prijs.