Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Vloerbedekking leggen

Heeft u onlangs nieuwe vloerbedekking uitgezocht, maar ziet u als een berg op tegen het leggen ervan? Geef deze klus dan uit handen. Via ons netwerk vindt u klusmannen die dit in een handomdraai leggen. Netjes, vakkundig en keurig afgewerkt. Of het nu gaat om (hoogpolig) tapijt, vinyl, PVC of laminaat. Onze vakmannen leggen alle soorten vloerbedekking. Vraag eenvoudig meer informatie aan of laat een offerte opstellen. Laat u verbazen door de lage tarieven en neem contact op met Klusjesmannen.

Ondervloer

In veel gevallen is het leggen van een ondervloer een echte aanrader, waarmee u de levensduur van uw vloerbedekking verlengt en uw wooncomfort vergroot. Punten waar u op dient te letten bij het kiezen van een geschikte ondervloer:

Vochtdichtheid
Met name bij vloeren op de begane grond, waarbij er grote kans is dat er vocht in uw vloerbedekking trekt, is het belangrijk om een vochtwerende ondervloer te leggen.
Bij laminaat en houten vloeren is een vochtwerende ondervloer een absolute must!

Egaliserend vermogen
Vertoont de kale vloer oneffenheden of loopt hij schuin af? Kies dan voor een ondervloer met een groot egaliserend vermogen.

Warmte-isolatie
Indien er geen vloerverwarming in de vloer zit, is een ondervloer met warmte-isolatie aan te raden. De warmte in de ruimte wordt stukken beter geïsoleerd met een dergelijke ondervloer. U bespaart op de stookkosten en houdt uw voeten lekker warm!
Voor meer informatie over de keuze voor een juiste ondervloer bij uw vloerbedekking, kunt u een van onze specialisten raadplegen. Uiteraard plaatsen onze vakmannen ook uw ondervloer, alvorens ze uw vloerbedekking plaatsen.

Afwerking van de vloerbedekking

Voor de afwerking van uw vloer zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw woning, wensen en uw budget. Denk bijvoorbeeld aan dorpels, antisliptreden, plinten of profielen om hoogteverschillen tussen twee soorten bedekking te overbruggen. Onze specialisten weten hier alles van en kunnen ook het afwerking van deze klus volledig op zich nemen. Informeer vrijblijvend naar de prijzen voor het laten afwerken van uw vloerbedekking.

Contact

Vloerbedekking leggen is een lastige en tijdrovende klus. Laat het leggen van uw vloerbedekking daarom over aan een van de klusmannen uit ons netwerk. Vraag vrijblijvend offertes aan. Eerst advies nodig? Ook daarvoor kunt u bij een van onze klusmannen terecht.