Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Utrecht

Klusjesman of klusbedrijf in Utrecht

Voor de een is het een leuke hobby, voor de ander vooraf al een tragedie: klussen. Of u nu twee linkerhanden hebt of een doorgewinterde handyman bent, in klussen gaat dus wel tijd zitten. Of moet gedaan op momenten waarop het echt niet gelegen komt. En hoe handig u zelf ook bent, niemand is op alle fronten even sterk. Iemand die slim kasten in elkaar kan schroeven, heeft vaak geen weet van tegels snijden. En stel, u schildert met vaste hand, maar krijgt vooraf de ondergrond net niet egaal. Een hobby hebben is leuk, maar goed klussen in huis vergt vaak een specialist. Bij ons heet die gewoon ‘klusjesman’. Wel iemand die heel wat kan!

Een klusbedrijf kan elk werk aan

Het klinkt een beetje algemeen: klusjesman. Maar vergis u niet. Weet u welke specialisten u allemaal uit Utrecht kunt bestellen?

 • Timmerman
 • Loodgieter
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Schilder
 • Grondwerker
 • Meubelmaker
 • Dakdekker
 • Elektricien
 • Metselaar
 • Glaszetter

Goedkoop is uiteindelijk duurkoop

Als u werk uitbesteedt, zoekt u waarschijnlijk eerst naar de meest goedkope oplossing. De man die u via-via kent maar uw instructies net niet snapt, uw neefje als bijklussende student, de sjacheraar die wel heel weinig vraagt voor het afhangen van een achterdeur… waarna u de deur niet goed meer in het slot kunt krijgen. Inderdaad, dit soort hulpjes kunnen voor u beter achter slot en grendel. Tijd voor een klusbedrijf uit Utrecht. Zodat u beseft dat de routine en het talent van een klusjesman uit Utrecht zelfs meer hadden mogen kosten dan de scherpe prijs waarvoor de klus werd gedaan. Een klusjesman die na een eerste telefoontje ook al meteen op de stoep staat. Via de site van Klusjesmannen hebt u snel zo’n handig klusbedrijf uit Utrecht te pakken.

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Vraag in de regio Utrecht ook een offerte aan voor een:

klusjesman

Veelzijdige werklust

En snelheid is soms geboden, vooral bij spoedklussen. Een water- of gaslek vraagt om onmiddellijke actie. Via ons krijgt u supersnel contact met een klusbedrijf uit Utrecht. Ook voor niet spoedeisende zaken komt een klusjesman uit Utrecht graag bij u langs. Zodat u met de klusjesman kunt bespreken hoe u uw kippenren gebouwd wilt hebben. Welke sierbestrating bij de rest van uw bestrating past. Waarom een bepaald soort glas net beter is voor uw situatie dan een ander. De klusjesman uit Utrecht vervangt bollend plafond en vlakt vloeren uit. Het klusbedrijf tegelt superstrak en vervangt kozijnen in een wip. Bezig met een rot dakdeel, hengelt de klusjesman meteen even uw dakgoot schoon. Het is die extra service die een klusbedrijf uit Utrecht heel normaal vindt.

Betaalbaar klustalent uit Utrecht

Eigenlijk hebt u met een klusbedrijf uit Utrecht het goede midden getroffen. Geen amateur aan het werk maar ook niet de dure aannemer over de vloer. Voor een eerlijke prijs een multitalent. Waar de klusjesman uit Utrecht goed in moet zijn, dat bepaalt uw klus natuurlijk. Voor lekkages, verstoppingen en installatiewerk laat u de loodgieter als klusjesman komen. Wilt u wanden gaan spackspuiten of er sierpleister op aanbrengen, dan heet onze klusjesman uit Utrecht ‘stukadoor’. Precisiewerk zoals kitwerk wordt u uit handen genomen door een klusbedrijf uit Utrecht dat zich specialiseert in schilderwerk. En ook kleine klussen in of bij Utrecht worden pijlsnel door een klusbedrijf uitgevoerd: het ophangen van lampen of het bijplaatsen van stopcontacten door een klusjesman, bijvoorbeeld.

Wij selecteerden, u gaat profiteren

Klusjesmannen is veruit het beste eerste adres voor al uw klussen. Dat komt omdat wij alleen een klusbedrijf selecteren als die verantwoordelijk, snel en ambachtelijk sterk is. Vooral dat laatste is van belang. U wilt uw dure badkamermeubels natuurlijk niet fout geplaatst hebben. Het heeft geen zin veel geld uit te geven voor kloeke schuttingdelen die vervolgens armzalig in elkaar gezet worden. Een schilder die alles maar afplakt, is niet de beste aflakker. Professionaliteit staat dan ook hoog in het vaandel en dat merkt u als u een klusbedrijf uit Utrecht uw klus laat uitvoeren. Het mooie: veel klusjes zijn eigenlijk nogal vervelend en het ontstoppen van een stinkend riool is daar één van. Besteed het gewoon uit bij een klusbedrijf en u geniet daarna weer van een goed werkend toilet.

testimonial

dhr. Mijsberg

In onze badkamer moest het nodige kitwerk worden gedaan. Dit lieten we liever aan een professional over dan het zelf te doen. De klusjesman leverde vakwerk, dat moet gezegd...

testimonial

mevr. Leguit

Vanwege zijn leeftijd is mijn opa niet meer in staat om zelf een boel in huis te doen. De lokale klusser van Klusjesmannen.org maakte dat ook totaal niet nodig. Erg blij met hoe...

testimonial

mevr. Knuf

Ik heb op verschillende plekken offertes aangevraagd voor het plaatsen van een dakraam, maar nergens kreeg ik zoveel respons als bij jullie. Ook qua prijs zit je hier zeker goed.

testimonial

dhr. Die Bont

Op het clubhuis van onze hockeyvereniging hebben we zonnepanelen laten plaatsen door een stel klussers die we via jullie hadden gevonden. Dat is ons erg goed bevallen! Ook...

Gered met renovatie

Een klusbedrijf uit Utrecht kan ook veel voor u betekenen als u renovatie overweegt. Vraag eens een offerte bij de klusjesman voor renovatiewerkzaamheden, zoals:

 • toilet renovatie
 • badkamer renovatie
 • gevel renovatie
 • zolderverbouwing

Onze klusjesman uit Utrecht is sterk in renovatiewerk. Elk bij ons aangesloten klusbedrijf sloopt bekwaam en houdt zich aan alle veiligheidsregels. Hij restaureert waar achterstallig onderhoud dat gebiedt. Het klusbedrijf bouwt exact naar uw wensen uw nieuwe keuken of badkamer. Of die logeerruimte die u eigenlijk al zo lang in uw hoofd had.

Klussen leveren u geld op

Een klusbedrijf uit Utrecht laten komen kost natuurlijk geld. Maar sommige klussen leveren uiteindelijk veel meer op dat wat u er in steekt! Neem nou die subsidievriendelijke zonnepanelen. U ziet er tegenop het dak op te gaan en ze te monteren. Laat de klusjesman uit Utrecht dat voor u doen en geniet de volgende dag al van goedkopere stroom. Of u werkt bijvoorbeeld thuis maar gebruikt daarvoor de woonkamer in of bij Utrecht. Uit uw raam ziet u wel steeds uw schuur. Tover deze eens om. Laat beton gieten door de klusjesman, binnenwanden plaatsen, een raam erbij zetten door een klusbedrijf, gebruik vloerverwarming en werk alles af met mooie kleuren. De woonkamer wordt weer uw recreërend domein en u kunt u in uw nieuwe werkkamer heerlijk afzonderen als u thuis werkt.

De klusjesman uit Utrecht en zijn goede netwerk zijn echt voor alles in: tot en met het maken van de prachtige werktafel die in uw voormalige schuur in of bij Utrecht pronkt.

Kom maar op met die klus!

Deze website is uw springplank naar een talentvolle klusjesman en dus een capabel klusbedrijf. Een klusbedrijf uit Utrecht is snel gevonden. U vergelijkt de diensten en prijzen van enkele goede klusjesmannen en maakt uw keuze. Die is ook afhankelijk van waar uw klusjesman precies in uitblinkt. En u kunt dan met een gerust hart de klus aan het uitverkoren klusbedrijf overlaten. Het is altijd weer genieten als een klusjesman uit Utrecht weer vertrekt en u niet met de brokken, maar met een geslaagd project achterlaat.