Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tussenwand plaatsen

Als u graag een extra kamer wilt creëren is het plaatsen van een tussenwand een ideale en relatief goedkope oplossing. Uw zoektocht naar een geschikte klusjesman kan u direct beëindigen: bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor kwaliteit en een uitstekende prijs.

Plannen voor plaatsing tussenwand?

Wilt u de kostbare vierkante meters in uw woning op een zo economisch mogelijke manier benutten? Plaats dan een tussenwand en splits de ruimte op in meerdere bruikbare ruimtes. Dit is een handige manier om meer opbergruimte te creëren. Kleinere ruimtes zijn bovendien sneller warm, waardoor het plaatsen van een tussenwand uw energiekosten ook nog verlaagt.

Waarom Klusjesmannen.org?

Hoewel het plaatsen van een tussenwand in de eerste instantie niet moeilijk lijkt, kan dit in de praktijk behoorlijk tegenvallen. De vakmannen van Klusjesmannen.org zijn echter gespecialiseerd in het plaatsen van tussenwanden. Door het inschakelen van onze klusjesmannen wordt uw tussenwand nauwkeurig geplaatst op de door u gewenste locatie.

  • De tussenwand wordt waterpas geplaatst
  • Elektriciteit wordt aangelegd in de tussenwand
  • Indien gewenst, kunnen ramen of deuren gemonteerd worden

Voor meer mogelijkheden en adviezen neemt u contact op met Klusjesmannen.org.

Verschil in materiaal

Het is mogelijk om verschillende materialen te gebruiken voor een tussenwand. Afhankelijk van de stijl van uw huis en de gebruikte materialen bij andere tussenwanden kunt u zelf beslissen welk type materiaal uw voorkeur heeft. Hierbij kunt u denken aan gipsblokken, gasbetonblokken, schroten of gipsplaten.

Kosten van het plaatsen

We nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle mogelijkheden van het plaatsen van een tussenwand met u te bespreken. Samen streven we ernaar om tussenwanden op maat te realiseren die perfect aansluiten op uw wensen. Door het inschakelen van ons landelijke netwerk van klusexperts kunt u binnenkort optimaal genieten van meerdere bruikbare ruimtes in uw woning. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.