Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tuinwerkzaamheden

Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig, maar weet u niet waar u moet beginnen? De tuinspecialist van Klusjesmannen.org kan uw tuin weer tot zijn recht laten komen zodat deze weer een mooi geheel vormt samen met uw woning. De specialist kan alle voorkomende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Van ontwerp tot seizoen onderhoud, onze vakmannen realiseren uw droomtuin.

Compleet tuinpakket

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, elk seizoen heeft zijn charme. En u wilt natuurlijk ieder seizoen volop kunnen genieten van uw mooie droomtuin. Wanneer u geen tijd heeft om uw voor- of achtertuin weer in een goede conditie te brengen dan kan de bij ons aangesloten tuinspecialist verschillende tuinwerkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren:

  • Ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Advies

Tuinontwerp en tuinaanleg

Het ontwerpen en uitvoeren van een tuinplan is een flinke klus. Door uw wensen te inventariseren en het beschikbare budget te bepalen kan een gedegen tuinplan gemaakt worden. Er zal rekening gehouden worden met de oppervlakte van de tuin en de ligging. Aan de hand daarvan wordt de indeling gemaakt en de planten gekozen. De tuinwerkzaamheden zullen door de vakman van Klusjesmannen.org worden uitgevoerd volgens het besproken plan en hij zal de overlast te allen tijde tot een minimum proberen te beperken.

Onderhoud en renovatie van uw tuin

Om de tuin bij uw woning mooi te houden is onderhoud een belangrijke klus. Wanneer onderhoudswerkzaamheden niet tijdig gepleegd worden is er al snel sprake van verwildering. Planten en bomen komen dan niet tot hun recht, struiken gaan woekeren en onkruid neemt de overhand. Wanneer u zelf niet meer aan het onderhoud van uw tuin toekomt kan de tuinspecialist de volgende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Onkruidbestrijding
  • Snoeien van bomen, hagen en planten
  • Bemesten van gazon en tuin
  • Bestrating en houtwerk onderhouden

Tuinwerkzaamheden laten uitvoeren?

Door het landelijke netwerk van Klusjesmannen.org vindt u altijd een tuinspecialist bij u in de buurt die bekend is met alle voorkomende tuinwerkzaamheden. De tuinspecialisten van Klusjesmannen.org hebben jarenlange ervaring en kunnen uw tuinwerkzaamheden vakkundig en netjes voor u uitvoeren. Zij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.