Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tuinverlichting

Om ’s avonds zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen genieten of om uw oprijlaan beter te verlichten is tuinverlichting een uitstekende optie. Tuinverlichting biedt uw tuin niet alleen het nodige licht, het zorgt er bovendien voor dat u minder risico loopt op een inbraak en het biedt uw woning een stijlvollere uitstraling. Wij helpen u graag met het realiseren van de ideale tuinverlichting.

Soorten tuinverlichting

De markt voor tuinverlichting wordt steeds groter. Wij kunnen allerlei verschillende types tuinverlichting installeren, zoals grote staande lantaarns, ophangbare lantaarns, led-verlichting, korte perklampen en muurlampen. Omdat er zoveel verschillende soorten lampen zijn kunt u gemakkelijk uw eigen stijl realiseren in uw tuin. Wij adviseren u graag over de meest geschikte tuinverlichting passend bij uw situatie.

Aanleg van tuinverlichting

Onze elektriciens hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinverlichting. De eerste belangrijke stap die genomen moet worden is het aanleggen van de elektriciteit. Wij houden rekening met de omstandigheden waar de bekabeling zich bevindt; alle bekabeling die we aanleggen wordt voldoende geïsoleerd, zodat de kans op kortsluiting zo klein mogelijk wordt. Bovendien werken onze klusjesmannen snel en efficiënt, zodat u zo kort mogelijk hinder ondervindt van het plaatsen van de buitenverlichting.

Hovenier bij u in de buurt

Via het contactformulier op onze website kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met een hovenier bij u in de buurt. Omdat u een hovenier bij u uit de buurt kunt inschakelen, zult u zo min mogelijk voorrijkosten betalen. Bovendien is er altijd wel een hovenier beschikbaar, waardoor u snel geholpen kunt worden. Vul daarom het contactformulier op onze website in en laat snel en gemakkelijk tuinverlichting in uw tuin plaatsen door een ervaren vakman bij u uit de buurt.