Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tuinhuisje bouwen

Wilt u meer opbergruimte op uw woonoppervlak? Laat dan een tuinhuisje bouwen door één van onze klusjesmannen. Tuinhuisjes worden echter alleen al lang niet meer enkel als opbergruimte gebruikt; tegenwoordig laten veel mensen een extra kantoor, woonverblijf of beschutte plek in de tuin bouwen. Wij maken daarom zeer veelzijdige tuinhuisjes, waardoor er voor iedereen wel wat wils is. Wij helpen u graag op weg met het realiseren van uw ideale tuinhuisje.

Verschillende functies

Allereerst is het erg belangrijk dat u weet waar u het tuinhuisje voor gaat gebruiken. Dit is zeer belangrijk: een opberghuisje heeft immers geen isolatie en ook minder elektriciteitspunten nodig, terwijl een kantoortje of woonverblijf dit juist wel nodig heeft. Overleg hierover, voordat de bouw start, met de klusjesmannen die het huisje gaan plaatsen. Zo bent u er zeker van dat uw ideale tuinhuis wordt gebouwd.

Tips bij de bouw van tuinhuisjes

Voor de bouw van tuinhuisjes zijn er enkele punten die belangrijk zijn om in acht te nemen, zoals:

  • De aanvraag van eventuele vergunningen
  • De positie van het tuinhuisje en de aanwezige begroeiing rondom
  • De benodigde elektriciteitspunten en mate van isolatie
  • De oriëntatie van het tuinhuis richting de zon

Het is verstandig om met deze zaken rekening te houden voordat u begint met bouwen: de plannen zijn makkelijker te wijzigen als het tuinhuis nog niet staat.

Zelf bouwen of laten doen?

De meeste tuinhuisjes worden in relatief simpele pakketten geleverd die bedoeld zijn om zelf in elkaar te zetten.

Het kan echter gebeuren dat u geen tijd of zin heeft om een tuinhuisje in elkaar te zetten, of dat u niet handig genoeg bent om aan een dergelijke klus te beginnen. Neem in dit geval contact op met een klusjesman bij u in de buurt. Onze klusjesmannen hebben veel ervaring met het bouwen van allerlei constructies en tuinhuisjes vormen daarom geen enkel probleem. Wilt u een vakkundig geplaatst tuinhuisje? Neem dan gerust even contact op.