Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tuin

Hebt u een mooie tuin bij uw huis, maar hebt u zelf niet de groene vingers om deze tuin goed te onderhouden? Of hebt u wel de ruimte voor een tuin, maar moet deze nog worden aangelegd? Zelf de tuin onderhouden of zelf een tuin aanleggen is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig hoeft u het ook niet zelf te doen: onze hoveniers helpen u graag met alles wat met uw tuin te maken heeft.

Aanleggen van de tuin

Een mooi aangelegde tuin bepaalt de stijl van een woning. Een professionele hovenier kan het verschil maken. Onze hoveniers helpen u graag met het bedenken en ontwerpen van uw ideale tuin. Enkele werkzaamheden waar onze hoveniers veel ervaring mee hebben zijn:

 • Terrassen aanleggen
 • Graszoden leggen
 • Hagen planten
 • Bestraten
 • Houten constructies bouwen
 • Tuinverlichting plaatsen

Onze hoveniers hebben veel ervaring met deze werkzaamheden en beschikken over de benodigde keurmerken om een goed eindresultaat te bieden. Bovendien werken wij op een snelle en efficiënte manier, zodat u zo min mogelijk hinder hebt van eventuele overlast en u zo snel mogelijk kunt genieten van uw tuin.

Onderhoud

Om uw tuin zo mooi mogelijk te houden moet er regelmatig onderhoud worden uitgevoerd. Als dit niet gebeurt kan de tuin overwoekerd raken of kunnen houten meubelen en constructies beschadigd worden. Een tuin goed onderhouden kan echter arbeidsintensief zijn om alleen te doen. Daarom bieden onze hoveniers allerlei soorten onderhoud aan. Dit onderhoud kan uit allerlei verschillende werkzaamheden bestaan, zoals:

 • Snoeien
 • Bomen verwijderen
 • Houten constructies lakken of beitsen
 • Bemesten
 • Gazon gezond houden

Wij raden u aan om deze werkzaamheden regelmatig uit te laten voeren, zodat uw tuin er altijd strak bij ligt.

Bestrating

Een bijzondere vorm van tuinontwerp is bestraten. Een bestrate tuin heeft over het algemeen minder onderhoud nodig dan een groene tuin, maar is vaak kostbaarder. Onze hoveniers weten precies hoe ze een tuin fatsoenlijk moeten bestraten, waardoor problemen met de afwatering of met hinderlijke plantengroei voorkomen worden.

Bestrating is vaak arbeidsintensiever om aan te leggen dan een groene tuin. Onze stratenleggers proberen altijd zo snel en schoon mogelijk te werken. Zo heeft u, noch de buurman, zo min mogelijk last van de bestrating.

Hovenier bij u in de buurt

Om zo snel mogelijk geholpen te kunnen worden met het aanleggen of onderhouden van uw tuin kunt u via onze website in contact komen met een hovenier bij u in de buurt. Dit heeft als voordeel dat u vaak geen tot weinig voorrijkosten betaalt. Wij bieden een van de grootste netwerken van hoveniers en stratenmakers in Nederland, zodat er altijd wel een beschikbare hovenier bij u in de buurt is. Vul daarom het contactformulier op onze website in en laat uw tuin professioneel aanleggen of onderhouden.