Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Tegelzetten

Tegelzetten is een specialistische en nauwkeurige klus die vraagt om een echte vakman. De tegelzetters uit ons landelijk netwerk leveren de hoogste kwaliteit en kunnen uw wand- of vloertegels in elk gewenst patroon leggen. Ze beschikken over het juiste gereedschap, materiaal en de beste lijmsoorten en specie om uw vloer of wand vakkundig te betegelen. Bespreek uw wensen met de tegelzetter en laat een offerte-op-maat opstellen. Heeft u nog geen tegels uitgezocht en bent u op zoek naar advies en informatie over tegelzetten of inspiratie? Ook daarbij kunnen onze tegelzetters u van dienst zijn. Om u alvast een beetje op weg te helpen, zetten we hier alvast de meest voorkomende tegels en hun kenmerken op een rijtje.

Tegelzetten: soorten tegels

De meest gebruikte tegels zijn keramische tegels en natuursteen tegels. Beide tegels hebben hun eigen uitstraling, voordelen en toepasbaarheid.

Keramische tegels

De basis van deze tegel, aarde die op hoge temperaturen gebakken wordt, wordt afgewerkt met een glazuurlaag. Keramische tegels zijn dus in uiteenlopende kleuren en motieven te verkrijgen; van strak en modern tot zeer sierlijk en gedetailleerd, zoals bijvoorbeeld Marokkaanse tegels of mozaïek tegels. Keramische tegels zijn duurzaam, waterbestendig, én decoratief.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels, zoals graniet, marmer en kalksteen, worden gedolven in steengroeves en in de fabriek op maat gesneden. De verschillende steensoorten vragen om verschillende manieren van tegelzetten, onderhoud en schoonmaken. Laat u hierover dus goed voorlichten door onze ervaren tegelzetters. Bij correct onderhoud gaan natuursteen tegels levenslang mee en ze geven uw woning een zeer luxe en exclusieve uitstraling.

Toepasbaarheid van tegels

Allereerst is het van belang om te weten waar de tegels gezet moeten worden; op de vloer, aan de wand of beide? Daarnaast is bij tegelzetten het gebruik van de ruimte van belang bij de keuze van uw tegelsoort. Worden de tegels gelegd in de badkamer, de keuken, de woonkamer of misschien zelfs buiten?
De tegelzetter bespreekt graag met u alle mogelijkheden op basis van uw wensen, behoeftes en de ruimte waar de tegels gelegd gaan worden. Neem voor vrijblijvend advies of meer informatie over tegelzetten contact op met een van hen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Laat tegelzetten over aan onze experts

Het vinden van een ervaren, professionele tegelzetter is helemaal niet moeilijk. Via ons netwerk komt u eenvoudig in contact met erkende tegelzetters, die u graag meer informatie geven, u helpen met het kiezen van de juiste tegelsoort en een overzichtelijke offerte voor u kunnen maken.