Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Stucwerk

Op zoek naar klusjesmannen die perfect kunnen stucen? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken, want wij kunnen u hier prima mee helpen. Wij weten als geen ander dat goed stucwerk een lastige klus is. Wij zijn u graag van dienst met alle soorten stucwerk bij u in huis.

Stucwerk: de basis voor een mooi afgewerkt interieur

Uw woning is een plek waar u zich helemaal thuis moet kunnen voelen en piekfijn afgewerkte muren zijn daarvoor een belangrijke voorwaarde. Aan de basis van een mooi huis ligt vakkundig uitgevoerd stucwerk. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Op de eerste plaats dient u de keuze te maken tussen stucwerk als voorbereiding op schilderwerk en/of behang, of stucwerk als volledige esthetische afwerking van uw muren.

Soort stucwerk kiezen?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor het juiste soort stucwerk voor uw woning. We hebben dankzij onze lange praktijk ervaring al veel interieurs mogen voorzien van allerlei soorten stucwerk en we hebben hier dan ook een goed oog voor ontwikkeld. We zijn onder andere een ware specialist in het werken met stucwerk soorten als:

  • Spachtelputz
  • Raapwerk
  • Spack spuiten
  • Schuurwerk
  • Alle soorten sierpleisters

Uw stucwerk keurig in orde

Door onze snelle en doeltreffende werkwijze is uw stucwerk gauw keurig in orde. U kunt rekenen op vakbekwaamheid van het hoogste niveau in combinatie met een klantvriendelijke en betrouwbare service. Neem voor meer informatie of gratis offertes van vakmannen in uw regio hier contact met ons op.