Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Stofferen

Na verloop van tijd zullen de kussens en stoffen van uw meubels kleur verliezen, beschadigen of nare geurtjes verspreiden. Daarom is het verstandig om regelmatig uw kussens en meubelen opnieuw te laten stofferen. Gelukkig kunnen onze klusjesmannen vrijwel alles opnieuw stofferen. Zo blijven uw meubels altijd in een goede conditie.

Stofferen en vullen

Om meubelen en kussens zo mooi mogelijk te houden, is het belangrijk om regelmatig te laten stofferen en vullen. Onze stoffeerders leveren hoogwaardig maatwerk dat lang meegaat. Op deze manier hoeft u zo min mogelijk opnieuw te laten stofferen. Wij bieden u altijd de ruimte om zelf met ideeën en ontwerpen te komen, zodat u alle vrijheid hebt om uw eigen stijl te bepalen.

Na verloop van tijd wordt vulmateriaal samengedrukt, waardoor bijvoorbeeld kussen hun veerkracht en zachtheid verliezen. Door kussens opnieuw te vullen blijven ze in goede vorm. Wij vullen altijd met natuurlijke materialen zoals veren en boekweit, of synthetische materialen zoals schuimrubber en polyether.

Patronen aanbrengen

Om een zo persoonlijk mogelijke stijl te realiseren kunnen onze stoffeerders zelf ontworpen patronen aanbrengen op bestaande stoffen. Dit kan u vaak veel geld besparen; u hoeft immers niet een geheel nieuwe stof aan te schaffen. Wij horen graag van u wat voor stijl u wilt realiseren.

Stoffeerder bij u in de buurt

Via het formulier op onze website kunt u snel en gemakkelijk een stoffeerder bij u in de buurt vinden. Omdat de stoffeerder bij u uit de buurt komt, betaalt u vaak lage voorrijkosten. Al onze stoffeerders hebben veel ervaring met het vervangen van stof, het opvullen van oude kussen of meubels, of het aanbrengen van nieuwe patronen en motieven. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en hoeft u minder vaak opnieuw te laten stofferen. Vul het contactformulier op onze website in en laat uw meubels en kussens vakkundig stofferen door een specialist bij u uit de buurt.