Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Sloopwerkzaamheden

Wanneer u twee of meerdere kamers in uw woning met elkaar wilt verbinden of als u een bouwwerk op uw erf wilt slopen en herbouwen, is het verstandig dat u hiervoor een professionele sloopdienst inschakelt. Sloopwerkzaamheden kunnen gevaarlijk zijn en wij raden u dan ook af om dit zelf te doen.

Wanneer kunt u ons inzetten?

Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van sloopwerkzaamheden. Het kan gaan om een muurtje in uw woning, een gehele woning of andere constructie, een brug, of bijvoorbeeld een vloer.

Soms is het nodig dat een constructie zo snel mogelijk wordt gesloopt, omdat het een gevaar vormt voor de omgeving. Vaak zijn dit verouderde gebouwen die instortingsgevaar met zich meebrengen. Voor dit soort sloopwerkzaamheden kunt u ons met spoed inschakelen, zodat u zo kort mogelijk aan het gevaar wordt blootgesteld.

Wat u van ons kunt verwachten

Bij sloopwerkzaamheden staat voor ons de veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens zeer strenge voorschriften die uw veiligheid en de veiligheid van ons garanderen. Niet alleen heerst er tijdens de sloop het gevaar van letsel door brokstukken, er kan bovendien een reëel instortingsgevaar ontstaan wanneer sloopwerkzaamheden niet op de juiste manier worden uitgevoerd. Wij houden altijd rekening met de constructie van uw woning en wij zullen u ook adviseren over welke werkzaamheden wij wel of juist niet aan uw woning kunnen doen. Zo hebt u de garantie dat sloopwerkzaamheden geen gevaar voor u of voor anderen zal opleveren.

Onze vakmensen hebben veel ervaring op het gebied van slopen en weten precies welke machines of technieken ze moeten toepassen voor bepaalde bouwwerken of materialen. U kunt een vlot en zorgvuldig resultaat verwachten. Omdat wij snel en zorgvuldig werken hebt u bovendien zo min mogelijk overlast van geluid, trilling, stof en geur.

Vakmensen in de buurt

Wij bieden een zeer groot netwerk aan van vakmensen en slopers door heel Nederland. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd snel en gemakkelijk een vakman bij u in de buurt kan vinden die de sloopwerkzaamheden deskundig en veilig voor u uitvoert. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.