Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Schilder nodig?

Zelf schilderen in huis? Het lijkt misschien een gemakkelijke klus, maar wie het al eens heeft aangedurfd om zich hieraan te wijden, weet dat niets minder waar is. U kunt die kwast of roller maar beter uit handen geven aan een echte vak schilder. Daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Wij voeren graag al uw schilderwerkzaamheden snel en onberispelijk uit tegen concurrerende tarieven.

Een schilder levert vakwerk

Schilderen is vakwerk waar vast meer bij komt kijken dan u in eerste instantie had gedacht. Wij bieden u hier de diensten aan van onze echte vakschilders die alle kneepjes van het vak kennen en rekening houden met belangrijke zaken als de muren voorbereiden, de ruimte verfklaar maken, het kiezen van de beste verfsoorten en schildermaterialen, het uitvoeren van de juiste schildertechnieken, een vlekkeloze afwerking en het opruimen van de materialen en de werkplek. En dat voor een lagere prijs dan schilderbedrijven vragen!

Kleuradvies van een top schilder

Met onze jarenlange ervaring en onze drang om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste woontrends kunnen we u ook inspirerende kleuradviezen geven, aangepast aan de stijl van uw woning, uw meubels, woningdecoratie en uw persoonlijke wensen. Het schilderen van uw woning is een van de meest doeltreffende manieren om snel en voordelig een compleet nieuwe sfeer in huis te scheppen.

Uiteenlopende schilderklussen

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende schilderklussen. We hebben ruime ervaring met het vakkundig schilderen van:

  • Woonkamers
  • Slaapkamers
  • Baby- en kinderkamers
  • Keuken- en badkamer
  • Houtwerk binnen en buiten
  • Buitengevels

Offertes aanvragen

Wilt u de prijs van een klusjesman betalen voor het werk van een professioneel schilder? Vraag dan via ons kwaliteitsnetwerk offertes aan bij professionele klusbedrijven uit uw regio.