Skip to content

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Leiden

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schilder gezocht in Leiden?

Voor de schilder in Leiden is geen verfklus onmogelijk. Hij schildert met het grootste gemak uw woonruimte, de buitengevels en de kozijnen en uw kasten of houten meubels. Toch op zoek naar een ander soort wandafwerking? Dan informeert de schilder u graag over de mogelijkheden van behang. U kunt trouwens het hele jaar door in Leiden rekenen op onze hulp met het nodige schilderwerk, binnen en buiten. Met temperaturen richting de nul staat de winterschilder voor u klaar.

Nieuwe look van uw woning in Leiden

Of het nou gaat om een nieuwe woning, of een renovatie van uw huidige woning in Leiden, de schilder uit ons netwerk helpt u graag verder om van uw huis een gekleurd paleis te maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om de muren van uw woonruimte te voorzien van een decoratief laagje:

Behang

Als u regelmatig door de bouwmarkt of interieurwinkels in Leiden loopt, dan heeft u allang gezien dat er niet één soort behang is. Welke u kiest, hangt af van uw eisen:

 • Simplex behang en duplex behang

Dit papierbehang bestaat uit één of twee lagen. De schilder brengt dit behang daarom voorzichtig aan, zodat het materiaal niet scheurt. Door het dunne materiaal blijven oneffenheden in de muur wel zichtbaar. De schilder kan u daarom van tevoren adviseren om eerst de muur af te laten werken.

 • Vinylbehang

Vinylbehang heeft een waterbestendige laag. Dit behang is daarom ideaal voor vochtige ruimtes, zoals de keuken.

 • Vliesbehang

De schilder heeft voor dit behang geen behangtafel nodig. Hij plakt de stroken rechtstreeks op de muur, nadat hij lijm heeft aangebracht op de wanden. Vliesbehang is stevig en zwaar en gaat jaren mee. Zit er een vlek op het behang? Deze verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

Vraag bij ons in Leiden ook een offerte aan voor een:

Schilderen

Net als behang geven de verschillende soort verf elk een ander effect:

 • Matte verf

Deze verf gebruikt de schilder in Leiden voornamelijk voor uw muren en plafonds. De beste optie voor wanneer u graag een interieur wilt met een rustige uitstraling.

 • Zijdeglans

Zijdeglans geeft, zoals de naam al aangeeft, een lichte glans op muren en plafonds. Deze schilder kan dit ook aanbrengen op muren met oneffenheden. Door de subtiele glans valt dit niet op.

 • Hoogglans en glansverf

De schilder zal u deze verf aanraden voor kozijnen, voordeuren en andere houten oppervlakken. Deze verf bevat een beschermende laag voor een langere levensduur van het hout. Daarom is deze verf ook zeer geschikt voor meubelen als kasten en tafels.

Een combinatie van verf en behang wordt tegenwoordig veel toegepast in woningen en bedrijfspanden in Leiden. Bijvoorbeeld een donkergroene muur, met één strook behang. Vraag de schilder naar de mogelijkheden.

Buitenwerk voor de schilder

De schilder voorziet de binnenkant van uw woonruimte in Leiden niet alleen van een nieuwe laag, ook de buitenkant van uw huis neem hij voor zijn rekening. Denk hierbij aan de volgende klussen:

 • Onderhoud houten kozijnen
 • Verven buitengevels en voordeur
 • Schilderen schutting, schuur, carport of serre
 • Onderhoud dakkapel

Tijdens de winterperiode schakelen wij de winterschilder in voor deze buitenklussen, zo kunnen wij u gedurende het hele jaar van dienst zijn in Leiden.

Contact met onze expert in Leiden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of de werkwijze van onze schilder? Of wilt u gelijk een aanvraag indienen? Dat doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een prijsopgave van onze vakman bij u in de regio.

schilder
testimonial

dhr. Phillipsen

Voordat we gaan verhuizen wilden we eerst de hele bovenverdieping opnieuw laten behangen. Het bleek een goede keuze om dit te laten uitbesteden aan een behanger...

testimonial

mevr. Huijzing

Ik zocht een schilder voor het verven van verschillende deuren en kozijnen in en rondom mijn woning. Klusjesmannen.org hielp mij snel aan een bekwame en voordelige vakman. Een...

testimonial

mevr. Timmermans

Jullie schilder heeft onze kozijnen vakkundig geschuurd. Het eindresultaat laat zien dat dit ook echt wel nodig was. Heel tevreden zijn wij met de afwerking van deze klus...

testimonial

dhr. Middelkoop

Wij waren op zoek naar een voordelige klusjesman die ons kon helpen met het nodige pleisterwerk. Via jullie handige offertesysteem kwamen we snel in contact met de juiste man...