Skip to content

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Etten-Leur

Schilder in Etten-Leur

Bij een schilder denkt u gelijk aan een nieuwe likje verf aan de muren van uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Maar deze specialist in Etten-Leur heeft een uitgebreider takenpakket: behangen, afwerken van muren en kozijnen (bijvoorbeeld kitten en lakken) en meubelen verven. Onze specialisten in Etten-Leur staan het hele jaar voor u klaar. Zelfs de koude wintermaanden zijn geen probleem voor onze winterschilder.

Takenpakket van onze schilder

Schilderen kan een tijdrovende klus zijn waar u liever uw vrije tijd niet aan besteedt. Of u zit middenin een verhuizing en bent al genoeg tijd kwijt aan de spullen verslepen naar de nieuwe woning. Onze schilder in Etten-Leur neemt dan graag al het werk uit handen. Deze specialist voorziet uw woonruimte in Etten-Leur op verschillende manieren van een nieuwe, frisse look:

  • Schilderwerk

Denk hierbij de muren van de verschillende woonruimtes, zoals de badkamer, woonkamer, keuken en slaapkamer en de plafonds. Bent u er nog niet helemaal uit welke kleuren u graag wilt gebruiken voor uw woning? De schilder in Etten-Leur geeft u van tevoren uitgebreid kleuradvies en licht u in over de verdere mogelijkheden. Zo kan de schilder met behulp van sjablonen motieven op uw muren aanbrengen voor een vrolijk geheel.

  • Behangen

Wilt u in bijvoorbeeld de slaapkamer van uw woning in Etten-Leur iets anders dan een likje verf? De schilder brengt zorgvuldig het behang van uw keuze aan. Vooraf bespreekt de specialist met u de mogelijkheden van de verkrijgbare behangsoorten, zoals simplex behang, vinylbehang, acrylbehang, vliesbehang of glasvezelbehang.

  • Onderhoud

Houten kozijnen geven uw woning een warme uitstraling, maar moeten wel iedere twee jaar onderhouden worden. Zo voorkomt u houtrot en bent u verzekerd van een langere levensduur. Deze klus hoeft u niet zelf aan te pakken. De schilder schuurt de kozijnen, voorziet ze van een nieuwe laag verf en zorgt voor extra stevigheid met een laag lak.

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag bij ons in Etten-Leur ook een offerte aan voor een:

schilder

Afwerking

De schilder in Etten-Leur werkt zeer nauwkeurig, daar hoort ook een goede afwerking bij. Door de ramen te voorzien van een kitrand krijgt u geen last van vocht en tocht in uw woonruimte. Oppervlakken zoals kozijnen en deuren lakt de schilder af met houtlak of metaallak. Dit staat niet alleen mooi, lak beschermt ook nog eens tegen vocht.

Goed de winter door in Etten-Leur

De winter in Etten-Leur kan door de vorst en sneeuw uw kozijnen flink beschadigen. De winterschilder maakt uw woning met een nieuwe laag verf klaar voor de komende weersomstandigheden. Deze specialist voert niet alleen preventieve werkzaamheden uit, tijdens de koudere maanden (periode van november tot en met maart) van het jaar kunt u de winterschilder inhuren voor het reguliere schilderwerk rondom uw woning in Etten-Leur. De schilder maakt dan gebruik van verf geschikt voor lagere temperaturen.

Kan de schilder gelijk aan de slag in uw woning in Etten-Leur? Neem dan direct contact op. Laat uw gegevens en opdracht achter via het contactformulier. De schilder stuurt zo spoedig mogelijk een offerte toe via de e-mail.

testimonial

dhr. Middelkoop

Ik zocht een schilder voor het verven van verschillende deuren en kozijnen in en rondom mijn woning. Klusjesmannen.org hielp mij snel aan een bekwame en voordelige vakman. Een...

testimonial

mevr. Korstman

De schilder die we via jullie platform te pakken kregen heeft ons geweldig geadviseerd over de mooiste en meest geschikte kleuren van onze muren en plafonds. Daarom hebben we...

testimonial

mevr. Boudewijns

Voordat we gaan verhuizen wilden we eerst de hele bovenverdieping opnieuw laten behangen. Het bleek een goede keuze om dit te laten uitbesteden aan een behanger...

testimonial

dhr. Kuit

Jullie schilder heeft onze kozijnen vakkundig geschuurd. Het eindresultaat laat zien dat dit ook echt wel nodig was. Heel tevreden zijn wij met de afwerking van deze klus...