Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Sanitair installeren

Een van de specialisaties uit het uitgebreide takenpakket van een loodgieter, is het installeren van sanitair. Of u nu een compleet nieuwe badkamer wilt aanleggen in uw nieuwbouwhuis, de douche wilt verruilen voor een comfortabel ligbad of het verouderde toilet wilt vervangen voor een nieuwe, u krijgt te maken met de aan- en afvoer van water. Het installeren van sanitair vraagt dus om een echte vakman, die weet wat hij doet. Iemand die ervaring heeft in het aanleggen van nieuwe leidingen en het omleggen van bestaande leidingen, waardoor de kans op lekkages en verstoppingen tot een minimum beperkt wordt. Kiest u een loodgieter via ons landelijke netwerk, dan weet u zeker dat de installatie van uw sanitair uiterst professioneel gebeurt door een erkende loodgieter.

Lekkages voorkomen

Niet alleen het aansluiten van het sanitair op bestaande of nieuw te maken afvoeren behoort tot het installeren van sanitair, ook het bevestigen van het sanitair op de correcte wijze neemt de loodgieter op zich. Aangezien een foutje bij het installeren van sanitair zo is gemaakt, gaat de loodgieter uiterst secuur te werk. Bij incorrecte aansluitingen kunt u te maken krijgen met onhygiënische situaties, vuilophoping op plekken waar u niet bij komt of vervelende lekkages – met alle gevolgen van dien. Vanzelfsprekend wilt u deze nadelige situaties en lekkages voorkomen. Laat het installeren van uw sanitair dus over aan een van onze vakspecialisten, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Nieuwbouw

Als u een nieuw huis laat bouwen, kan de aan- en afvoer van water nog geheel op uw wensen afgestemd worden. Samen met de loodgieter kunt u uw badkamer en sanitaire ruimtes zo gunstig mogelijk inrichten. Desalniettemin dient u rekening te houden met de huidige wet- en regelgeving omtrent waterafvoer en riolering. De loodgieters uit ons netwerk zijn hiervan volledig op de hoogte en kunnen u hierin gedegen advies geven.

Sanitair installeren en vervangen

In bestaande huizen moeten er bij het installeren van sanitair vaak leidingen omgelegd worden. Het komt zelden voor, dat bij vervanging van de badkamer of installeren van het sanitair de aansluitingen naadloos op de bestaande aan- en afvoerbuizen passen. De loodgieter bekijkt graag met u alle mogelijkheden en geeft u een eerlijk advies naar aanleiding van uw wensen. Omdat onze loodgieters door jarenlange ervaring en tussentijdse bijscholing compleet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, is er voor elke badkamerwens wel een passende oplossing te vinden. Neem voor vrijblijvend advies, het opvragen van offertes of voor al uw vragen contact op met een van de loodgieters uit ons landelijk netwerk van klusbedrijven.