Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Nieuwe ramen plaatsen

Wilt u meer licht in huis creëren door het laten plaatsen van een extra raam? Zijn uw raamkozijnen toe aan vervanging? Wilt u een dakraam laten plaatsen op zolder? Onze specialisten plaatsen elk soort raam voor u, inclusief de voorbereidende werkzaamheden, zoals het maken van een opening in de gevel of het dak, of het verwijderen van oude ramen of kozijnen.

Kozijnen, ramen, ruiten

Kozijnen, ramen en ruiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar de termen worden veelal door elkaar gebruikt. Een korte uitleg om misverstanden te voorkomen: Het kozijn is het frame, het raam is het bewegende deel dat in het frame geplaatst wordt en de ruit is de beglazing die zich hierin bevindt. Bespreek met onze vakmannen welke delen u wilt laten vervangen. Soms zijn de kozijnen nog in prima staat, maar het bewegende deel, het raam, niet. Andersom kan natuurlijk ook; uw kozijnen zijn aan vervanging toe, maar de ramen niet. Informeer dan naar de mogelijkheden om alleen de ramen of alleen de kozijnen te laten vervangen.

Materiaal

Voor uw nieuwe kozijn en raam heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten. Kiest u voor het voordelige kunststof of het onderhoudsarme aluminium? Of gaat u toch liever voor de warme uitstraling van hout? De materiaalkeuze zal mede afhankelijk zijn van uw budget en de aansluiting op de stijl van uw huis. Onze vakmannen helpen u graag mee met het maken van een materiaalkeuze voor uw nieuwe raam.

Soorten ramen

Bespreek met de raamspecialist tevens uw voorkeur voor het soort raam dat u wilt laten plaatsen. Wilt u een kantelraam, draairaam of schuifraam? Welk soort raam past het best bij de plaats waar het raam moet komen? Onze specialisten weten hier alles van en kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen deze raamsoorten.

Dakraam laten plaatsen

Met een dakraam creëert u daglicht, uitzicht en sfeer op de bovenste verdieping van uw huis. Ook voor het laten plaatsen van een dakraam bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Zij kunnen uw huidige, verouderde dakraam vervangen, maar ook een geheel nieuw dakraam installeren. Inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Informeer dus snel naar de mogelijkheden bij een van onze vakmannen!

Raam laten plaatsen?

U zoekt een specialist om een nieuw (dak)raam te laten plaatsen? Of om uw huidige ramen en/of kozijnen te laten vervangen? Zoek dan niet verder, maar vraag via ons landelijke netwerk van erkende klusbedrijven een offerte aan voor het laten plaatsen van een raam. Ook voor het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van ramen, kozijnen en beglazing kunt u via ons netwerk contact zoeken met een echte raamspecialist.