Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Plafonds

Vertoont uw plafond barsten of vochtvlekken? Of zoekt u voor uw nieuwbouwwoning een geschikte plafondafwerking? De plafondspecialist van Klusjesmannen.org kan uw plafond weer tot zijn recht laten komen, zodat deze een mooi geheel vormt samen met de rest van uw woning.

Plafond mogelijkheden

Er zijn vele soorten plafonds. Ieder plafond geeft een eigen uitstraling en kan daarom geheel op uw wensen en interieur afgestemd worden. De experts van Klusjesmannen.org assisteren u graag bij de keuze van een nieuw plafond. Door jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend informeren over de eigenschappen van diverse soorten plafonds:

  • Spanplafond
  • Gipsplafond
  • Systeemplafond
  • Lamellenplafond

Plafond plaatsen

Het plaatsen van een plafond is een flinke klus. Door te inventariseren wat uw wensen zijn en het beschikbare budget kan een plafond type gekozen worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de hoogte van het vertrek en het te dempen geluidsniveau van het bovenliggende vertrek. De werkzaamheden zullen door de vakman van Klusjesmannen.org worden uitgevoerd volgens een vooraf besproken plan. Bovendien zal hij de overlast altijd tot een minimum beperken.

Het nut van een plafond

Een plafond heeft meerdere functies. Een mooi plafond is een verfraaiing van de ruimte en biedt de mogelijkheid om lichtpunten en ventilatie goed en strategisch te plaatsen. Tevens kunnen lelijke leidingen en kabels weggewerkt worden die storend zijn in het aanzicht van de ruimte. Naast een verfraaiende functie heeft een plafond ook een functionele functie. Door het aanbrengen van een plafond kunt u geluid van en naar de bovenliggende verdieping verminderen. Bovendien houdt u de warmte beter in het vertrek waar u stookt. Door een brandwerend plafond te plaatsen kan er een brandvertraging naar de boven constructie gecreëerd worden van zestig tot negentig minuten. Kortom, een plafond is warmte- en geluidsisolerend.

Plafondspecialist in uw buurt

Via het landelijke netwerk van Klusjesmannen.org vindt u altijd een plafondspecialist bij u in de buurt die bekend is met alle voorkomende plafondsoorten. De plafondspecialisten van Klusjesmannen.org hebben jarenlange ervaring en kunnen uw nieuwe plafond vakkundig en netjes voor u plaatsen. Zij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren en het overlast tot een minimum te beperken.