Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Klusjesman in Oud-Beijerland

✓ Snel reactie ✓ Ook bij spoed ✓ Scherpe prijzen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✓ 100% spamvrij & vrijblijvend

Klusjesman in Oud-Beijerland

Een klusjesman kun je inschakelen voor alle klussen in en rondom je huis. Al onze klusjesmannen hebben enorm veel ervaring en kunnen elke klus tot een goed eind brengen. Ben je benieuwd of onze klusjesmannen jouw klus kunnen uitvoeren? Vraag dan gratis een prijsopgave  aan via ons formulier en hoor vandaag nog wanneer we tijd hebben en wat het gaat kosten.

Voorbeeld van recente klussen in Oud-Beijerland

Kun je de klussen in je huis niet zelf uitvoeren? Klusjesmannen in Oud-Beijerland kunnen je daarbij helpen. De binnenklussen die we het meest krijgen; schilderen van de woonkamer, het leggen van vloerbedekking, het verhelpen van verstoppingen, het verhelpen van lekkage, het leggen van laminaat het plaatsen van airco etc. De belangrijkste werkzaamheden voor binnen staan hieronder aangegeven:

 1. Installatiewerk: alle installatieklussen, zoals het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of openhaard. Elektra: het aanleggen van elektriciteitskabels door het huis en het plaatsen van stopcontacten. Leidingwerk: het verhelpen van verstoppingen en het verleggen van leidingen.
 2. Keukenklussen: de klusjesman helpt je met de klussen in je keuken bijvoorbeeld het in elkaar zetten van keukenkasten, apparatuur etc.
 3. Behangen: het afwerken van de muren in je huis.
 4. Badkamerwerk: voor renovatie, onderhoud of sloopwerk in de badkamer.
 5. Airconditioning en verwarming: het plaatsen van airconditioning, cv-ketel of vloerverwarming.
 6. Tegelzetten: het plaatsen van een tegels in keuken, vloer, toilet of badkamer.
 7. Schilderwerk en stucwerk: de afwerking van de muren en/of plafonds.
klusjesman foto

Klusmanager Tristan te Oud-Beijerland

Ik ben Tristan Mens en ik ben geboren en getogen in Oud-Beijerland aan de Anjerstraat.

Ik ben de locatiebeheerder in Oud-Beijerland. Ik heb een adviserende rol, met als doel de service in Oud-Beijerland te blijven verbeteren. Mijn eerste advies is altijd hetzelfde: controleer of uw gemeente een subsidieregelingen heeft, welke klus je ook wil laten doen. Meestal kun je dat vinden op de website van de www.oud-beijerland.nl , je kan ook even naar binnen lopen in het gemeentehuis van Oud Beijerland aan de W. van Vlietstraat 6

Laatste klussen van onze klusjesman in Oud-Beijerland

25.07.2024

Klusjesman Oud-Beijerland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Oud-Beijerland
Straat: Anjerstraat
Postcode: 3261 AA
Land: Nederland

22.07.2024

Klusjesman Oud-Beijerland
Het herstellen van een houten schuttingdeur en het vervangen van het slot en scharnieren. De deur is kapot gegaan na een poging tot inbraak. Naar tevredenheid afgerond.

20.07.2024

Klusjesman Oud-Beijerland
Dakkapel reparatie. Na een stevige bui begon de dakkapel te lekken. De lekkage is opgelost door een dakdekker, maar daarbij is een deel vervangen. De afwerking liet hij aan ons over.

Vraag in de regio Oud-Beijerland ook een offerte aan voor een:

dakdekker

Buitenklussen in Oud-Beijerland

Ook voor buitenklussen die je niet zelf kunt uitvoeren kun je in Oud-Beijerland een klusjesman inschakelen. Deze voeren de klus zorgvuldig voor je uit en zorgen voor een mooie afwerking. Buitenklussen zijn klussen die buiten het huis gedaan worden, denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 1. Zonwering plaatsen: Het plaatsen van complete overkappingen tot aan rolluiken.
 2. Kozijnen & deuren: Voor het schilderen of vervangen van deuren en ramen.
 3. Sloopwerken: Voor het slopen van alles rondom je huis (aanbouw, oprit, carport, etc.)
 4. Schilderwerk: Schilderen van kozijnen, deuren of tuinhuizen.
 5. Metselwerk: Voor het metselen van een stenen tuinhuis, schutting of lichtbakken.
 6. Hovenierswerk: Alle klussen die betrekking hebben op de voor- of achtertuin
 7. Renovatiewerkzaamheden: renovatiewerkzaamheden van gevels, daken of bestrating.
 8. Timmerwerk: Voor zowel groot constructiewerk als kleine timmerklussen.
 9. Dakkapel: Voor meer woonoppervlak en (zon)licht in huis.
 10. Stucwerk: Stucwerk aan de buitenmuren
 11. Bestrating: Voor het aanleggen van nieuwe paden, opritten of terrassen.

Wat zijn de verschillen tussen goedkope en duurdere klusbedrijven?

Wij adviseren je om niet meteen naar de prijzen te kijken. Kies dus niet gelijk voor de goedkoopste optie. Goedkope klusjesbedrijven hebben vaak beperkte werkzaamheden en minder ervaren klusjesmannen. Ook zullen wij je niet adviseren om voor het duurste klusbedrijf in Oud-Beijerland te kiezen, omdat dit niet garandeert dat de klusjesman beter dan anderen zijn werk zou uitvoeren. Bij het kiezen van een klusbedrijf is het daarom belangrijk om te kijken naar de ervaring van de klusjesman. Hoe meer ervaringen de klusjesman heeft, hoe beter hij zijn taken uitvoert. De prijs zegt dus niets over de kwaliteit van de klusjesman.

Als je zeker wilt zijn over de kwaliteit van jouw klusjesman in Oud-Beijerland, kijk dan naar de reviews die online staan. De reviews kunnen je helpen bij het kiezen van een klusjesman. Heeft het bedrijf veel negatieve reviews? Dan is het niet verstandig om voor dat bedrijf te kiezen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken of de reviews betrouwbaar zijn. Met behulp van een klusofferte kun je erachter komen of je een betrouwbare klusjesman hebt gekozen.

Benieuwd naar de tarieven van een klusjesman in Oud-Beijerland?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wij staan voor u klaar in Oud-Beijerland

testimonial

dhr. Jorlink

Vanwege zijn leeftijd is mijn opa niet meer in staat om zelf een boel in huis te doen. De lokale klusser van Klusjesmannen.org maakte dat ook totaal niet nodig. Erg blij met hoe...

testimonial

mevr. Kuit

Ik heb op verschillende plekken offertes aangevraagd voor het plaatsen van een dakraam, maar nergens kreeg ik zoveel respons als bij jullie. Ook qua prijs zit je hier zeker goed.

testimonial

mevr. Lensen

Offerte aangevraagd voor het vervangen van het nodige hang- en sluitwerk. We kregen meerdere mooie aanbiedingen binnen waardoor we rustig een goede keuze konden maken...

testimonial

dhr. Doornhem

Ik heb zelf wel eens laminaat gelegd maar ik durfde het nu toch niet aan. Gelukkig was daar Klusjesmannen.org. Via jullie ben ik in contact gekomen met een voordelige...

Oud-Beijerland

Moeilijke klussen zijn duurder

Voor vrijwel alle klussen geldt: hoe moeilijker de klus, hoe hoger het tarief. Moeilijke klussen dienen uitgevoerd te worden door klusjesmannen met ervaring, hierdoor is jouw moeilijke klus duurder dan makkelijkere klussen. Door moeilijke klussen uit te laten voeren door deskundigen ben je ervan verzekerd dat deze op de juiste manier worden uitgevoerd en kom je minder snel voor onverwachte kosten te staan.

Waar vind ik een goede klusjesman?

Er zijn veel klusbedrijven en klusjesmannen in Nederland, ook in Oud-Beijerland. Je kunt eerst rondvragen binnen je familie en vriendenkring of ze ervaring hebben met klusbedrijven of klusjesmannen. Door dit te doen voorkom je dat je in de aanmerking komt met een onervaren klusjesbedrijf of klusjesman. Als je er niet uitkomt, kun je een offerte aanvragen op via ons contactformulier op Klusjesmannen.org. Wij benaderen verschillende klusjesmannen in de buurt van Oud-Beijerland, zodat je daarna zelf kunt kiezen welke klusjesman geschikt is voor jouw klussen.

Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken of deze klusjesman aangesloten is bij een keurmerk of branchevereniging, zoals BouwGarant, NOA en Vlok. Dit keurmerk geeft garantie op jouw uitgevoerde klus.

Bespaartips voor jouw klussen!

Uurtarieven kunnen erg wisselend zijn voor klussen. Er zijn een aantal tips die ervoor zorgen dat je nooit te veel betaalt voor jouw klussen. Vergelijk altijd meerdere klusbedrijven voordat je je klus laat uitvoeren, hierdoor kun je de afweging maken tussen kwaliteit en uurtarief. Zo bespaar je tot wel 35% op de totaalprijs van jouw klus.

Hebben jouw buren in Oud-Beijerland ook baat bij de klus die jij wilt uitvoeren? Vraag aan je buren of ze de klus samen willen laten uitvoeren. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, een nieuwe oprit of een schutting laten plaatsen. Je kunt zo (een deel van) de kosten delen. Ga altijd voor een klusjesman bij jou in de buurt, zo bespaar je hoge voorrijkosten die nergens voor nodig zijn.

Binnen en buiten klussen

Ben je op zoek naar een klusjesman voor de klussen rondom je huis? Er zijn veel klusbedrijven in de buurt van Oud-Beijerland die je daarbij willen helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van complete overkappingen, het metselen van een stenen tuinhuis en het plaatsen van een schutting, het verven van de kozijnen en deuren. Wil je dat een klusjesman in Oud-Beijerland jou helpt met het onderhouden van jouw tuin? Via deze website van Klusjesmannen.org kun je de beste professionals vinden die je kunnen helpen.

Onze klusjesmannen hebben ervaring met snoeien, het aanleggen van bestrating, en kunnen jou advies geven over de verzorging van de begroeiing in de tuin. Er zijn veel klusbedrijven in de buurt van Oud-Beijerland die je kunnen helpen met alle klussen in en rondom je huis en ze zorgen dat je huis weer mooi en verzorgd uitziet.

Benieuwd naar de tarieven van een klusjesman?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Hoeveel betaal je voor een klus?

De prijzen verschillen per klusser. Elke klusbedrijf en klusjesman heeft zijn eigen prijs. Wil je je klussen laten uitvoeren door een niet gecertificeerde klusjesman? Dan betaal je in de regio Oud-Beijerland gemiddeld tussen de 15 en de 20 euro per uur voor een klus. Voor de jonge gecertificeerde klusjesmannen betaal je vaak tussen de 20 en 25 euro voor een klus. Kies je liever niet voor een niet gecertificeerde klusjesman of een klusjesman met weinig ervaring? Dan kun je kiezen voor een klusjesman met veel ervaring. Voor een ervaren klusjesman uit Oud-Beijerland betaal je vaak tussen de 30 en 45 euro per uur.

Waar bestaat het uurtarief van een klusjesman uit?

Elke klusjesman in Oud-Beijerland hanteert een eigen prijs. Enkele factoren die de prijs van een klusjesman kunnen beïnvloeden zijn de hoeveelheid ervaring die de klusjesman heeft, de locatie van de klus en de moeilijkheidsgraad. Het uurtarief van een klusjesman die een complete veranda bouwt, is hoger dan een klusjesman die een paar lampen voor je ophangt. Vooraf is het dus moeilijk te zeggen wat een klusjesman kost per uur, ben je benieuwd wat een klusjesman vraagt voor jouw klus? Vraag dan bij klusjesmannen.org vrijblijvend offertes aan en ontdek hoeveel een klusjesman in Oud-Beijerland vraagt.

klusjesman

Klusjesman met of zonder ervaring?

Voor de meeste mensen is het belangrijk dat de klusjesmannen ervaringen hebben. Hoe meer ervaring de klusjesman heeft, hoe beter hij over het algemeen zijn taken uitvoert. Voor kleine klusjes, zoals het in elkaar zetten van een kast, kun je ook een startend klusbedrijf inschakelen. Voor belangrijke klussen adviseren we je om een ervaren klusbedrijf uit Oud-Beijerland in te zetten.

Benodigde materialen

De prijs van een klus ligt voornamelijk aan wat voor materialen er nodig zijn. In sommige gevallen heb je al een deel van de materialen in huis, vergeet dit dan niet door te geven aan je klusjesman om onnodige extra kosten te voorkomen. Materiaalkosten kunnen bestaan uit spijkers en schroeven tot aan planken en verf.

De locatie van de klus

Een andere factor die de prijs van een klus bepaald is de plaats van de klus. Woon je niet in Oud-Beijerland maar een eindje ervandaan? Dan betaal je meer voorrijkosten. Voorrijkosten worden berekend voordat de klus is gestart. Hoge voorrijkosten kun je voorkomen door op zoek te gaan naar een klusjesman die bij jou uit de buurt komt. Klusjesmannen.org heeft een netwerk door heel het land, waardoor er altijd een klusjesman in de buurt is.

Onze klusjesmannen staan voor je klaar!
kozijnen

Allround of gespecialiseerd bedrijf?

Er zit een verschil in allround en gespecialiseerde klusbedrijven. Een allround klusbedrijf is een bedrijf dat klusjesmannen in dienst heeft die allerlei verschillende klussen in- en rondom het huis kunnen uitvoeren. Vaak betreft dit kleinere klussen en onderhoudswerk. Wanneer je veel klussen wilt laten doen bij jou thuis in Oud-Beijerland kun je ervoor kiezen een allround bedrijf in te schakelen: hierdoor hoef je maar 1 bedrijf te zoeken. Hierdoor zullen de kosten van je klussen lager zijn dan wanneer je meerdere bedrijven laat komen.

Een gespecialiseerd bedrijf kun je het best inschakelen wanneer je een grote, belangrijke klus hebt waarbij je waarde hecht aan de kwaliteit en kennis die nodig is om de klus uit te voeren. Gespecialiseerde bedrijven worden meestal ingehuurd voor badkamers of keukens. Of je voor een allround of gespecialiseerd bedrijf moet gaan hangt dus af van jouw voorkeuren en de waarde die je hecht aan de kwaliteit van het werk. In alle gevallen kan je terecht bij onze klusjesman in Oud-Beijerland!

Voordelen van een klusjesman

Wil je een klusjesman inschakelen in Oud-Beijerland, en ben je benieuwd wat de voordelen van een klusbedrijf zijn? De grootste voordelen van het inhuren van een klusjesman in Oud-Beijerland zijn;

 • Je krijgt garantie op het geleverde materiaal en werk
 • Je bent verzekerd van goede kwaliteit
 • Je bespaart veel tijd
 • Je hoeft zelf geen (duur) gereedschap aan te schaffen
 • Je hoeft je zelf niet te verdiepen in de klus
 • Je ontvangt persoonlijk advies van een deskundige

Zorg dat de offerte duidelijk is

Wanneer je een klus wilt laten uitvoeren in Oud-Beijerland is het belangrijk om pas akkoord te gaan nadat de offerte duidelijk is. Een uitgebreide offerte duidt vaak op professionaliteit. Op een goede offerte staat niet alleen een totaalbedrag en voorrijkosten vermeld, maar ook materiaalkosten, gereedschapskosten en een uitgebreide omschrijving van alle werkzaamheden die verricht zullen worden.

Het is normaal om vragen te stellen naar aanleiding van de offerte. Je moet tenslotte je handtekening zetten, dus dan is het fijn dat de hele offerte duidelijk is en je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bij onze klusjesman in Oud-Beijerland kom je niet voor verrassingen te staan!

stukadoor foto

Zelf de klussen doen?

Klusbedrijven in Oud-Beijerland geven ook adviezen wanneer je van plan bent om de klussen zelf uit te voeren. Het klusbedrijf helpt jou om de juiste keuze te maken bijvoorbeeld bij het kiezen van materialen. Daarnaast geven ze ook uitleg over welk gereedschap voor welke klus geschikt is en informeren over verschillende opties om bijvoorbeeld de kozijnen en deuren te verven. Ook als je er niet uitkomt of advies nodig hebt, staat de klusjesman klaar om je te helpen en te adviseren. Zelf klussen doen wordt niet meer onmogelijk omdat je hulp kan krijgen van een professioneel bedrijf uit Oud-Beijerland.

Offertes aanvragen op klusjesmannen.org

Klusjesmannen.org is hét platform om een ervaren klusjesman in Oud-Beijerland te vinden. Vul het contactformulier in en wij gaan voor jou opzoek naar de goedkoopste en beste klusjesmannen. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Doordat we jou meerdere offertes opsturen kun je in alle rust vergelijken welke klusjesman het best past bij jouw klus in Oud-Beijerland.

Door de te kiezen voor klusjesmannen.org kun je tot wel 30% besparen op de kosten van een klusjesman in de buurt van Oud-Beijerland!

De klusjesman staat voor je klaar!

Je bent op de pagina van Oud-Beijerland, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Papendrecht en Pijnacker en Rhoon.

De tarieven van klusjesmannen liggen ver uiteen. De prijs heeft te maken met meerdere factoren zoals locatie en ervaring van de klusjesman. Klusjesmannen.org staat bekend om de scherpe uurtarieven. Bij ons betaal je € 40.00 p/uur.

Zoek niet verder als je een klusjesman in Oud-Beijerland zoekt. Bij ons weet je zeker dat je een lage prijs betaalt en ook nog de beste klusjesman bij je thuis krijgt. Je kan ook websites zoals Werkspot, Zoofy en Casius proberen, maar zeg niet dat we niet gewaarschuwd hebben...

Klusjesmannen.org werkt door heel Nederland. We hebben een netwerk van ervaren klusjesmannen en klusbedrijven. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Kortom, wij hebben een klusjesman in Oud-Beijerland, maar ook in de buurt eromheen zoals Papendrecht en Pijnacker en Rhoon.

Ons wordt vaak gevraagd wat wij allemaal voor werkzaamheden doen. We antwoorden dan altijd dat we maar zelden "nee" verkopen aan onze klanten. We doen nagenoeg alles op, om, onder en bij een huis of ander pand. Ook schilderen, bouwprojecten, schilderijen ophangen, heg snoeien, etc. Bij twijfel kan je ons altijd vragen. We zullen je verbazen!

Als je een klusjesman zoekt, dan heeft dat meestal niet heel veel haast. Maar er zijn ook zat situaties te bedenken waarbij wel haast is. In dat geval kan je op ons rekenen. Bij spoed staan wij dezelfde dag nog op de stoep.