Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Meubels maken, afgestemd op uw wensen

Als u op zoek bent naar nieuwe meubels, of het nu een grote wandkast, elegant dressoir of moderne fauteuil betreft, denk dan eens aan de mogelijkheid om het meubelstuk te laten maken. In plaats van een gangbare, duizend-in-een-dozijn kast, bank of stoel, krijgt u dan een uniek exemplaar, volledig afgestemd op uw wensen en perfect passend bij uw interieur. Ook als uw woning afwijkende maten heeft, schuine wanden, verschillen in breedte of hoogte – en bijvoorbeeld een standaard boekenkast of bureau niet goed te plaatsen is – is het laten maken van het meubelstuk een uitstekende oplossing. Onze vakmannen ontwerpen en maken voor u dé perfecte meubels.

Meubels laten ontwerpen

Via ons netwerk van erkende vakmannen kunt u contact opnemen met gecertificeerde meubelmakers. Met de meubelmaker bespreekt u wat voor meubels u wilt laten maken, van kastje tot een complete keuken, van een fauteuil tot een complete set eetkamerstoelen en aan welke eisen uw meubelstuk moet voldoen. De meubelmaker zal vervolgens met u meedenken over het passend maken van het meubelstuk. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met:

  • het materiaal;
  • de functionaliteit;
  • de constructie;
  • de indeling;
  • de uitstraling.

Op basis van al deze gegevens zal de specialist een ontwerp maken en de kosten voor u berekenen. Wilt u ook een ontwerp laten maken voor een uniek en origineel meubelstuk? In ons netwerk van bouwbedrijven vindt u diverse gekwalificeerde meubelmakers. Vraag vrijblijvend om meer informatie, of laat een offerte opstellen voor het laten maken van uw meubels.

Meubels laten maken

Samen met u neemt de vakspecialist het meubelontwerp door. Indien u dit wenst, kan hij het ontwerp nog aanpassen. Pas als u volledig tevreden bent het ontwerp, gaat de meubelmaker écht aan het werk.

Meubels laten opknappen

Onze vakmannen zijn een kei in het ontwerpen en maken van nieuwe meubels, maar wist u dat het laten opknappen van meubelen ook tot de mogelijkheden behoort? Misschien wilt u uw antieke tafel een tweede leven inblazen? De boekenkast uitbreiden? Het bed laten verstevigen? De eetkamerstoelen een modernere uitstraling geven? Ook kapotte meubels kunnen door onze specialisten gemaakt worden. Het scheelt aanzienlijk in de kosten om een kapot meubelstuk te laten maken, in plaats van een nieuwe te moeten kopen.
Informeer via onze meubelspecialisten eens naar de mogelijkheden voor het laten opknappen, moderniseren of in-ere-herstellen van uw huidige meubels en laat u verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden.