Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Loodgieterswerk

Een goede klusjesman kan ook de werkzaamheden van een loodgieter uitvoeren. Loodgieterwerkzaamheden kunt u dus met een gerust hart bij ons neerleggen. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten leidingen. Een wasmachine installeren? Uw badkamer inbouwen? De keuken renoveren? U zegt het maar, wij installeren het!

Onderhoud aan uw installaties

Als veelzijdige klusjesmannen voeren wij voor onze klanten dagelijks alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uit. Denk daarbij aan onderhoudswerkzaamheden aan uw sanitair CV Ketel, riolering en dak. Onze klusjesmannen werken nauwkeurig en alleen met kwaliteitsmateriaal. Schakel ons in om problemen in de toekomst te voorkomen. Onderhoud is vele malen goedkoper dan achteraf iets repareren.

Lekkage

Lekkage, wie heeft er geen hekel aan? Een lekke kraan, een gesprongen waterleiding of vallen de druppels uit uw plafond? Dat is een klus voor de snelle klussers van ons netwerk.

Bij lekkage bent u gebaat bij een snelle oplossing om schade zoveel mogelijk te beperken. Wanneer u onze hulp inschakelt, zijn wij dan ook zo snel mogelijk ter plaatse! Wij kunnen u op vakkundige wijze helpen en lossen uw probleem adequaat voor u op. Ook achterhalen wij voor u de oorzaak van de lekkage, zodat u dit bij schade kunt doorgeven aan de verzekeringsmaatschappij.

Lekkages komen in de meeste gevallen voort uit achterstallig onderhoud. Wanneer u uw dak- en leidingwerk regelmatig laat onderhouden door een expert op dit gebied, kunt u een lekkage dan ook vaak heel simpel voorkomen. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u altijd een beroep op ons doen. Maar mocht er om welke reden dan ook toch een lekkage optreden, dan kunnen wij u uiteraard ook altijd helpen. Wij beschikken over de juiste materialen om ieder lek vakkundig te kunnen dichten. Heeft u lekkage? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zo blijft overlast en schade tot een minimum beperkt!