Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Kampen

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Loodgieter uit Kampen

Krijgt u te maken met een verstopping of een lekkage in een leiding? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met een loodgieter in Kampen. Met behulp van verschillende technieken spoort de specialist binnen korte tijd elke lekkage op en ontstopt elke leiding. Maar ook met de toestellen verbonden aan deze leidingen weet hij wel raad. Installatie en onderhoud van uw nieuwe cv-ketel? Een nieuw toilet of bad in uw badkamer? Een compleet nieuwe riolering? Geen enkel probleem voor de loodgieter in Kampen.

Onderhoud leidingwerk in Kampen

Leidingwerk gaat gemiddeld vijftig jaar mee. Voorwaarde is wel dat u verstandig omgaat met uw leidingen. Gooi bijvoorbeeld geen vette etensresten in de gootsteen. Dit blijft aan de binnenkant van de leidingen kleven, met grote verstoppingen als gevolg. In dit geval ontstopt de loodgieter de leidingen met behulp van een ontstoppingsveer, een chemische ontstopper of een mechanische boor. Om grote verstoppingen te voorkomen kunt u de loodgieter vragen om de leidingen eens in de vijf jaar preventief te onderhouden. De specialist spuit hierbij het hele stelsel grondig schoon.

Nieuwe leidingen

In sommige gevallen raadt de loodgieter u aan om de leidingen van uw woning in Kampen te laten vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u een oude woning heeft gekocht met sterk verouderde leidingen of riolering, wanneer u een aantal keren bevroren leidingen heeft gehad, als er te veel kleine scheurtjes en gaatjes in de buizen zitten of als de riolering continu verstopt raakt. U hoeft dan niet op zoek naar een andere specialist in Kampen, dankzij de brede kennis van de loodgieter pakt hij ook installatiewerk aan.

Vraag bij ons in Kampen ook een offerte aan voor een:

Installatiewerk van de loodgieter

De loodgieter is niet alleen de geschikte specialist in Kampen wanneer u de leidingen of de riolering wilt laten vervangen. Onder zijn installatiewerk vallen ook de volgende klussen:

  • Vervangen cv-ketel

Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van twaalf tot vijftien jaar. Na verloop van tijd vertoont het warmtetoestel mankementen en verbruikt steeds meer energie. Ga in dit geval op zoek naar een nieuwe cv-ketel, zodat u weer bespaart op uw energiekosten. De loodgieter uit Kampen vertelt welk toestel het meest geschikt is voor uw woning en installeert vervolgens de cv-ketel zonder moeite.

  • Installatie sanitair

Wilt u de badkamer van uw woning in Kampen verbouwen? Grote kans dat er een aantal leidingen verlegd moeten worden in verband met de aan- en afvoer van het water naar het sanitair. De loodgieter kijkt samen met u naar de mogelijkheden en voert het plan uit.

Contact met onze specialist

Bovenstaande is een greep uit de werkzaamheden. U kunt tevens een beroep doen op onze loodgieter in Kampen wanneer u de regenpijp wilt verplaatsen of vervangen of wanneer het tijd is voor een nieuw ventilatiesysteem. Neem contact op via het formulier en informeer naar de mogelijkheden.

loodgieter
testimonial

dhr. Wolters

Met behulp van infrarooddetectie heeft jullie klusjesman de oorzaak van onze lekkage gevonden. Daarna heeft hij het ook vakkundig verholpen. Erg tevreden met de afwikkeling van...

testimonial

mevr. Kortman

Ik had al een aantal dagen last van lekkage in mijn kelder. Snel een loodgieter laten komen, die ik via Klusjesmannen.org snel vond. Die heeft het meteen opgelost. Klasse!

testimonial

mevr. Speijer

Voor ons nieuwe huis moesten een aantal leidingen worden aangelegd. Hier hebben we bij jullie een offerte voor aangevraagd. Al heel gauw kregen we hier een reactie op...

testimonial

dhr. Broeshart

Wij hadden last van een verstopping van onze gootsteen. Jullie loodgieter wist er wel raad mee! Hij heeft een boel vieze drab naar boven gehaald, en nu spoelt onze kraan weer...