Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Hilversum

Professionele loodgieter in Hilversum

Vermoedt u een lekkage in uw woning in Hilversum, maar kunt u deze maar niet vinden? Of zit er duidelijk een verstopping in de toiletpot of de gootsteen en heeft de rubberen ontstopper maar geen effect? Dan is het tijd om een loodgieter uit Hilversum in te schakelen. Dankzij een infraroodscan of een speciale camera spoort hij de kleinste lekkages zonder enkele moeite op en verhelpt deze. Voor grote verstoppingen gebruikt de loodgieter een ontstoppingsveer of chemische ontstopper. Zijn de leidingen sterk verouderd? Dan is het vaak beter om de leidingen te laten vervangen door deze vakman.

Verhelp elke lekkage in Hilversum

Lekkage heeft vervelende gevolgen. Een leiding loopt vaak langs uw keukenblok, achter de keukenkastjes langs. Of door uw kelder. Bij lekkage krijgt u last van waterschade. Het kan soms even duren voordat u dit merkt, omdat het bijvoorbeeld om een hele kleine lekkage gaat. Etenswaren en andere spullen beschimmelen door het water, waardoor u alles beter weg kunt gooien. Zonde, vooral als het om spullen gaat waaraan u erg gehecht bent. Neem contact op met de loodgieter uit Hilversum om de lekkage op te sporen en dit soort schade in de toekomst te voorkomen. Om de lekkage op te sporen gebruikt de loodgieter verschillende technieken:

Infraroodscan

Alle temperatuurverschillen worden zichtbaar met infrarooddetectie. Daarom is het met een infraroodscan mogelijk om zelfs de kleinste lekkages op te sporen, zoals gaatjes en scheurtjes die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Vanuit daar kan de loodgieter bepalen of dit verholpen kan worden dat de betreffende leiding vervang een betere optie is.

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Vraag bij ons in Hilversum ook een offerte aan voor een:

loodgieter

Camera of rook

Een lekkage in de zwanenhals of een smalle kruipruimte opsporen vereist een andere methode. Door de beperkte ruimte ziet u nou eenmaal niet zoveel als in een grote kelder. In dit geval gebruikt de loodgieter uit Hilversum een camera. Heeft dit geen resultaat gehad? Dan gaat het om een kleine lekkage op een lastige plek in uw woonruimte. Door rook of gas in de leidingen te pompen, wordt de plek van de lekkage alsnog zichtbaar.
Heeft u het lek toch zelf kunnen vinden? Kit dan deze dan dicht. De loodgieter kan u adviseren waar u het benodigde materiaal kunt kopen in Hilversum.

Verdere werkzaamheden van de loodgieter

Deze specialist lost niet alleen iedere lekkage op in Hilversum, ook kunt u bij hem aankloppen voor verstoppingen in de riolering, aanleg van een nieuwe riolering, installatie van een nieuwe cv-ketel of de aanleg van nieuwe sanitaire voorzieningen zoals een toilet of ligbad.

Neem contact op met deze veelzijdige expert uit Hilversum via het contactformulier.

testimonial

dhr. Geertsen

Onze wc raakte steeds vaker verstopt. Jullie loodgieter heeft er naar gekeken en de oorzaak van het probleem gevonden. Helaas zal de riolering nu wel deels opnieuw gelegd...

testimonial

mevr. Velderman

Gisteren heb ik nieuwe regenpijpen laten plaatsen door één van jullie klusjesmannen. Dit is me zowel qua prijs als kwaliteit goed bevallen. Bij jullie kom ik zeker nog eens terug.

testimonial

mevr. Overeem

Met behulp van infrarooddetectie heeft jullie klusjesman de oorzaak van onze lekkage gevonden. Daarna heeft hij het ook vakkundig verholpen. Erg tevreden met de afwikkeling van...

testimonial

dhr. Maas

Ik had al een aantal dagen last van lekkage in mijn kelder. Snel een loodgieter laten komen, die ik via Klusjesmannen.org snel vond. Die heeft het meteen opgelost. Klasse!