Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Helmond

Professionele loodgieter in Helmond

Vermoedt u een lekkage in uw woning in Helmond, maar kunt u deze maar niet vinden? Of zit er duidelijk een verstopping in de toiletpot of de gootsteen en heeft de rubberen ontstopper maar geen effect? Dan is het tijd om een loodgieter uit Helmond in te schakelen. Dankzij een infraroodscan of een speciale camera spoort hij de kleinste lekkages zonder enkele moeite op en verhelpt deze. Voor grote verstoppingen gebruikt de loodgieter een ontstoppingsveer of chemische ontstopper. Zijn de leidingen sterk verouderd? Dan is het vaak beter om de leidingen te laten vervangen door deze vakman.

Verhelp elke lekkage in Helmond

Lekkage heeft vervelende gevolgen. Een leiding loopt vaak langs uw keukenblok, achter de keukenkastjes langs. Of door uw kelder. Bij lekkage krijgt u last van waterschade. Het kan soms even duren voordat u dit merkt, omdat het bijvoorbeeld om een hele kleine lekkage gaat. Etenswaren en andere spullen beschimmelen door het water, waardoor u alles beter weg kunt gooien. Zonde, vooral als het om spullen gaat waaraan u erg gehecht bent. Neem contact op met de loodgieter uit Helmond om de lekkage op te sporen en dit soort schade in de toekomst te voorkomen. Om de lekkage op te sporen gebruikt de loodgieter verschillende technieken:

Infraroodscan

Alle temperatuurverschillen worden zichtbaar met infrarooddetectie. Daarom is het met een infraroodscan mogelijk om zelfs de kleinste lekkages op te sporen, zoals gaatjes en scheurtjes die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Vanuit daar kan de loodgieter bepalen of dit verholpen kan worden dat de betreffende leiding vervang een betere optie is.

Contact of offerte aanvraag

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Vraag bij ons in Helmond ook een offerte aan voor een:

loodgieter

Camera of rook

Een lekkage in de zwanenhals of een smalle kruipruimte opsporen vereist een andere methode. Door de beperkte ruimte ziet u nou eenmaal niet zoveel als in een grote kelder. In dit geval gebruikt de loodgieter uit Helmond een camera. Heeft dit geen resultaat gehad? Dan gaat het om een kleine lekkage op een lastige plek in uw woonruimte. Door rook of gas in de leidingen te pompen, wordt de plek van de lekkage alsnog zichtbaar.
Heeft u het lek toch zelf kunnen vinden? Kit dan deze dan dicht. De loodgieter kan u adviseren waar u het benodigde materiaal kunt kopen in Helmond.

Verdere werkzaamheden van de loodgieter

Deze specialist lost niet alleen iedere lekkage op in Helmond, ook kunt u bij hem aankloppen voor verstoppingen in de riolering, aanleg van een nieuwe riolering, installatie van een nieuwe cv-ketel of de aanleg van nieuwe sanitaire voorzieningen zoals een toilet of ligbad.

Neem contact op met deze veelzijdige expert uit Helmond via het contactformulier.

testimonial

dhr. Vos

Met behulp van infrarooddetectie heeft jullie klusjesman de oorzaak van onze lekkage gevonden. Daarna heeft hij het ook vakkundig verholpen. Erg tevreden met de afwikkeling van...

testimonial

mevr. Elsenaar

Voor ons nieuwe huis moesten een aantal leidingen worden aangelegd. Hier hebben we bij jullie een offerte voor aangevraagd. Al heel gauw kregen we hier een reactie op...

testimonial

mevr. Elbertse

Onze wc raakte steeds vaker verstopt. Jullie loodgieter heeft er naar gekeken en de oorzaak van het probleem gevonden. Helaas zal de riolering nu wel deels opnieuw gelegd...

testimonial

dhr. Haring

Wij hadden last van een verstopping van onze gootsteen. Jullie loodgieter wist er wel raad mee! Hij heeft een boel vieze drab naar boven gehaald, en nu spoelt onze kraan weer...