Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Klusjesman in Leusden

✓ Snel reactie ✓ Ook bij spoed ✓ Scherpe prijzen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✓ 100% spamvrij & vrijblijvend

Klusjesman Leusden

Een klusjesman schakel je in wanneer je hulp nodig hebt bij de klussen in en rondom je huis. Onze klusjesmannen kunnen je helpen met elke klus. Bijvoorbeeld met schilderen, een terras aanleggen, deurreparatie, installatiewerk, etc. Als je een klusjesman in Leusden zoekt voor morgen of voor over een maand, laat het ons weten via het contactformulier. Dan vertellen we je z.s.m. over de mogelijkheden, prijzen, garanties etc. Onze klusjesmannen in Leusden staan voor je klaar!

Voorbeeld van recente klussen

Kun je de klussen in je huis niet zelf uitvoeren? Een klusjesman kan je daarbij helpen. De werkzaamheden van een klusjesman zijn erg variërend. binnen klussen zijn bijvoorbeeld het schilderen van je woonkamer, het leggen van vloerbedekking, het stofferen van de meubels, het verhelpen bij verstoppingen, het verhelpen van lekkage, het leggen van laminaat het plaatsen van airco etc. De belangrijkste werkzaamheden van onze klusjesman in Leusden in het huis staan hieronder aangegeven:

 1. Installatiewerk: alle installatieklussen, zoals het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of openhaard. Elektra: het aanleggen van elektriciteitskabels door het huis en het plaatsen van stopcontacten. Leidingwerk: het verhelpen van verstoppingen en het verleggen van leidingen.
 2. Keukenklussen: de klusjesman helpt je met de klussen in je keuken bijvoorbeeld het in elkaar zetten van keukenkasten, apparatuur etc.
 3. Behangen: het afwerken van de muren in je huis.
 4. Badkamerwerk: voor renovatie, onderhoud of sloopwerk in de badkamer.
 5. Airconditioning en verwarming: het plaatsen van airconditioning, cv-ketel of vloerverwarming.
 6. Tegelzetten: het plaatsen van een tegels in keuken, vloer, toilet of badkamer.
 7. Schilderwerk en stucwerk: de afwerking van de muren en/of plafonds.
klusjesman foto

Klusmanager Ties te Leusden

Ik ben Ties Jaceps en ik ben geboren en getogen in Leusden aan de Damsluis.

Ik ben de locatiebeheerder in Leusden. Ik heb een adviserende rol, met als doel de service in Leusden te blijven verbeteren. Mijn eerste advies is altijd hetzelfde: controleer of uw gemeente een subsidieregelingen heeft, welke klus je ook wil laten doen. Meestal kun je dat vinden op de website van de www.leusden.nl , je kan ook even naar binnen lopen in het gemeentehuis van Leusden aan de t Erf 1.

Laatste klussen van onze klusjesman

25.07.2024

Klusjesman Leusden
Provincie: Utrecht
Gemeente: Leusden
Straat: Damsluis
Postcode: 3831 SP
Land: Nederland

22.07.2024

Klusjesman Leusden
Het herstellen van een houten schuttingdeur en het vervangen van het slot en scharnieren. De deur is kapot gegaan na een poging tot inbraak. Naar tevredenheid afgerond.

20.07.2024

Klusjesman Leusden
Dakkapel reparatie. Na een stevige bui begon de dakkapel te lekken. De lekkage is opgelost door een dakdekker, maar daarbij is een deel vervangen. De afwerking liet hij aan ons over.

dakdekker

Klussen buiten het huis

Ook als je de klussen rondom je huis niet zelf kunt doen, kun je een klusjesman inschakelen. Bij buiten klussen kun je denken aan het plaatsen van rolluiken, het schilderen van tuinhuizen, het plaatsen van schuttingen, het vervangen van kozijnen en deuren etc. Hieronder staan de buiten werkzaamheden van onze klusjesmannen in Leusden:

 1. Metselwerk: het metselen van een stenen tuinhuis, schutting of lichtbakken.
 2. Hovenierswerk: alle klussen die betrekking hebben op de voor-of achtertuin.
 3. Renovatiewerkzaamheden: het renoveren van gevels, daken of bestrating.
 4. Timmerwerk: voor groot constructiewerk en klein constructiewerk.
 5. Zonwering plaatsen: plaatsing van complete overkappingen tot aan rolluiken.
 6. Kozijnen en deuren: het schilderen en vervangen van deuren en ramen.
 7. Sloopwerken: het slopen van alles rondom je huis, zoals de aanbouw, de oprit en de carport.
 8. Schilderwerk: het schilderen van kozijnen, deuren en tuinhuizen.
 9. Dakkapel: voor het vergroten van woonoppervlak en (zon)licht in huis.
 10. Stucwerk: stucwerk aan de buitenmuren.
 11. Bestrating: het aanleggen van nieuwe paden, opritten of terrassen.

Wat zijn de verschillen tussen goedkope en duurdere klusjesmannen?

Wij adviseren je om niet meteen naar de prijzen te kijken. Kies dus niet gelijk voor de goedkoopste optie. Goedkope klusjesmannen hebben vaak beperkte werkzaamheden en minder ervaren klusjesmannen. Ook zullen wij je niet adviseren om voor het duurste klusjesman in Leusden te kiezen, omdat dit niet garandeert dat de klusjesman beter dan anderen zijn werk zou uitvoeren. Bij het kiezen van een klusjesman is het daarom belangrijk om te kijken naar de ervaring van de klusjesman. Hoe meer ervaringen de klusjesman heeft, hoe beter hij zijn taken uitvoert. De prijs zegt dus niets over de kwaliteit van de klusjesman.

Als je zeker wilt zijn over de beoogde klusjesman, kijk dan naar de reviews die online staan. De reviews kunnen je helpen bij het kiezen van een klusjesman in Leusden. Heeft het bedrijf veel negatieve reviews? Dan is het niet verstandig om voor dat bedrijf te kiezen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken of de reviews betrouwbaar zijn.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Vraag in de regio ook een offerte aan voor een:

Wij staan voor u klaar in Leusden

testimonial

dhr. Kas

Offerte aangevraagd voor het vervangen van het nodige hang- en sluitwerk. We kregen meerdere mooie aanbiedingen binnen waardoor we rustig een goede keuze konden maken...

testimonial

mevr. Cornelissen

In onze badkamer moest het nodige kitwerk worden gedaan. Dit lieten we liever aan een professional over dan het zelf te doen. De klusjesman leverde vakwerk, dat moet gezegd...

testimonial

mevr. Paillet

Op het clubhuis van onze hockeyvereniging hebben we zonnepanelen laten plaatsen door een stel klussers die we via jullie hadden gevonden. Dat is ons erg goed bevallen! Ook...

testimonial

dhr. Brands

Ik heb zelf wel eens laminaat gelegd maar ik durfde het nu toch niet aan. Gelukkig was daar Klusjesmannen.org. Via jullie ben ik in contact gekomen met een voordelige...

kozijnen

Allround klusbedrijf of gespecialiseerd bedrijf

Wanneer kies je voor een allround klusbedrijf, en wanneer voor een gespecialiseerd bedrijf? Een allround klusbedrijf heeft klusjesmannen in dienst die verschillende klussen kunnen uitvoeren. Als je verschillende klussen in en rondom je huis wil laten uitvoeren, kun je een allround klusbedrijf inschakelen. Ze kunnen je helpen met bijvoorbeeld het plaatsen van tegels, het vervangen van kozijnen, het stofferen van je meubels etc.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft kennis over een bepaalde klus. Je schakelt een gespecialiseerd bedrijf in wanneer je een belangrijk klus hebt, waarbij je een specialist nodig hebt om de klus te laten uitvoeren. Vaak worden gespecialiseerde bedrijven ingehuurd voor badkamers en keukens. Het hangt dus af van de waarde die je hecht aan de kwaliteit van het werk en je voorkeuren of je voor een allround klusbedrijf of een gespecialiseerde klusjesman in Leusden wil kiezen.

Voordelen van een Klusjesman

Wil je een klusjesman inschakelen in Leusden, en ben je benieuwd wat de voordelen van een klusjesman zijn? De grootste voordelen van het inhuren van een klusjesman zijn;

 • Je krijgt garantie op het geleverde materiaal en werk
 • Je bent verzekerd van goede kwaliteit
 • Je bespaart veel tijd
 • Je hoeft zelf geen (duur) gereedschap aan te schaffen
 • Je hoeft je zelf niet te verdiepen in de klus
 • Je ontvangt persoonlijk advies van een (ervaring)deskundige

De offerte moet duidelijk zijn

Wil je een klus laten uitvoeren in Leusden? Zorg er dan voor dat de offerte duidelijk is voordat je akkoord gaat. Hoe duidelijker en uitgebreider een offerte is, hoe professioneler het klusbedrijf is. In een goede offerte staan de volgende zaken vermeld: materiaalkosten, gereedschapskosten, voorrijkosten, totaalbedrag en een uitgebreide omschrijving van alle klussen die het klusbedrijf voor je gaat doen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de offerte? Stel je vragen gerust aan de klusjesman. Het is belangrijk dat de offerte duidelijk is. Wanneer de offerte voor jou duidelijk is, moet je vervolgens je handtekening zetten. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Hoeveel betaal je voor een klus?

De prijzen verschillen per klusjesman. Elke klusjesman heeft zijn eigen prijs. Wil je je klussen laten uitvoeren door een niet gecertificeerde klusjesman? Dan betaal je gemiddeld tussen de 15 en de 20 euro per uur voor een klus. Voor de jonge gecertificeerde klusjesmannen betaal je vaak tussen de 20 en 25 euro voor een klus. Kies je liever niet voor een niet gecertificeerde klusjesman of een klusjesman met weinig ervaring? Dan kun je kiezen voor een klusjesman met veel ervaring. Voor een ervaren klusjesman betaal je in Leusden vaak tussen de 25 en 40 euro per uur.

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Elke klusjesman heeft zijn eigen uurtarief. De prijzen worden vaak beïnvloed door de ervaring van de klusjesman, de moeilijkheid en de locatie van de klus. De klusjesmannen met veel ervaringen zijn vaak duurder dan klusjesmannen met weinig ervaring. Daarnaast is het uurtarief van een klusjesman die het hele huis voor je verft hoger dan een klusjesman die alleen een kast voor je in elkaar zet. Het is lastig om het uurtarief van een klusjesman te bepalen. Wil je weten wat het uurtarief van een klusjesman uit Leusden is voor jouw klus? Vraag dan een offerte aan bij Klusjesmannen.org via het contactformulier.

klusjesman

Klusjesman met of zonder ervaring?

Voor de meeste mensen is het belangrijk dat de klusjesmannen ervaringen hebben. Hoe meer ervaring de klusjesman heeft, hoe beter hij zijn taken uitvoert. Voor kleine klusjes zoals het in elkaar zetten van een kast, kun je ook een startende klusjesman inschakelen. Voor belangrijke klussen adviseren wij je om een ervaren klusbedrijf uit Leusden in te zetten.

Klussenmateriaal

De prijs van een klus wordt ook bepaald door de benodigde materialen voor het uitvoeren van een klus. Materiaalkosten kunnen bestaan uit schroeven, planken, verf en spijkers. Heb je een deel van de materialen al in huis? Geef dit dan door aan je klusjesman om onnodige extra kosten te vermijden.

De locatie van de klus

Een andere factor die de prijs van een klus bepaald is de locatie van de klus. Woon je verder weg? Dan betaal je meer voorrijkosten. Voorrijkosten worden berekend voordat de klus is gestart. Hoge voorrijkosten kun je voorkomen door op zoek te gaan naar klusbedrijven in en om Leusden. Klusjesmannen.org heeft een netwerk door heel het land, waardoor er altijd een bedrijf in de buurt is. Ook in Leusden.

Leusden

Moeilijkheidsgraad van een klus

De prijs wordt ook mede bepaald door de moeilijkheidsgraad van de klus. Is de klus erg moeilijk? Dan betaal je een hoger tarief. Meestal worden moeilijke klussen uitgevoerd door ervaren klusjesmannen. Deze klusjesmannen zijn vaak gecertificeerd, daardoor betaal je meer voor moeilijke klussen dan voor makkelijke klussen. Als je voor een ervaren klusjesman in Leusden kiest, dan ben je verzekerd dat deze op de juiste manier de klus(sen) uitvoert. Daarnaast kom je ook minder snel voor onverwachte extra kosten staan.

Goede klusjesman in de buurt van Leusden?

Er zijn veel klusbedrijven en klusjesmannen in Nederland. Je kunt eerst rondvragen binnen je familie en vriendenkring of ze ervaring hebben met klusbedrijven of klusjesmannen. Door dit te doen voorkom je dat je in de aanmerking komt met een onervaren klusjesbedrijf of klusjesman. Als je er niet uitkomt, kun je een offerte aanvragen op via ons contactformulier op Klusjesmannen.org. Wij benaderen verschillende klusjesmannen in de buurt van Leusden, zodat je daarna zelf kunt kiezen welke klusjesman geschikt is voor jouw klussen.

Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken of deze klusjesman aangesloten is bij een keurmerk of branchevereniging, zoals BouwGarant, NOA en Vlok. Dit keurmerk geeft garantie op jouw uitgevoerde klus.

Hoe bespaar je geld op jouw klussen?

Doordat de uurtarieven erg verschillend zijn per klus en locatie, hebben wij hieronder een aantal bespaartips voor jou op een rijtje gezet:

 1. Kies voor een klusjesman Leusden. Zo voorkom je hoge voorrijkosten.
 2. Vergelijk de klusbedrijven met elkaar, zodat je de afweging kun maken tussen uurtarief en kwaliteit. Op deze manier kun je tot wel 35% besparen op de totaalprijs van jouw klus.
 3. Als jouw buren in Leusden ook baat hebben bij de klus die je wilt uitvoeren, vraag dan of ze de klus samen willen laten uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan spouwmuurisolatie, een nieuwe oprit of een schutting laten plaatsen. Op deze manier kun je kosten delen met de buren.

Binnen en buiten klussen

Ben je op zoek naar een klusjesman voor de klussen rondom je huisin Leusden? Er zijn veel klusjesmannen in de buurt van Leusden die je daarbij willen helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van complete overkappingen, het metselen van een stenen tuinhuis en het plaatsen van een schutting, het verven van de kozijnen en deuren. Wil je dat een klusjesman in Leusden jou helpt met het onderhouden van jouw tuin? Via deze website van Klusjesmannen.org kun je de beste professionals in Leusden vinden die je kunnen helpen.

Onze klusjesmannen hebben ervaring met snoeien, het aanleggen van bestrating, en kunnen jou advies geven over de verzorging van de begroeiing in de tuin. Er zijn veel klusbedrijven in de buurt van Leusden die je kunnen helpen met alle klussen in en rondom je huis en ze zorgen dat je huis weer mooi en verzorgd uitziet.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Zelf de klussen doen?

Klusbedrijven in Leusden geven ook adviezen wanneer je van plan bent om de klussen zelf uit te voeren. Het klusbedrijf helpt jou om de juiste keuze te maken bijvoorbeeld bij het kiezen van materialen. Daarnaast geven ze ook uitleg over welk gereedschap voor welke klus geschikt is en informeren over verschillende opties om bijvoorbeeld de kozijnen en deuren te verven. Ook als je er niet uitkomt of advies nodig hebt, staat de klusjesman klaar om je te helpen en te adviseren. Zelf klussen doen wordt niet meer onmogelijk omdat je hulp kan krijgen van een professioneel bedrijf uit Leusden.

Offertes aanvragen

Klusjesmannen.org kan je helpen met het zoeken van een ervaren klusjesman in de buurt van Leusden. Nadat je het contactformulier invult, gaan wij voor jou opzoek naar de beste en goedkoopste klusbedrijven. Op de website kun je offerte aanvragen en kun je daarna gerust de klusbedrijven met elkaar vergelijken om te kijken welk klusbedrijf geschikt is voor jouw klus.

Kies je voor klusjesmannen.org? Dan bespaar je tot wel 30% op de kosten van een klusjesman in de buurt van Leusden.

muur-stucen

Je bent op de pagina van Leusden, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Maarssen en Mijdrecht en Nieuwegein.

Wij staan voor u klaar

De tarieven van klusjesmannen liggen ver uiteen. De prijs heeft te maken met meerdere factoren zoals locatie en ervaring van de klusjesman. Klusjesmannen.org staat bekend om de scherpe uurtarieven. Bij ons betaal je € 40.00 p/uur.

Zoek niet verder als je een klusjesman in Leusden zoekt. Bij ons weet je zeker dat je een lage prijs betaalt en ook nog de beste klusjesman bij je thuis krijgt. Je kan ook websites zoals Werkspot, Zoofy en Casius proberen, maar zeg niet dat we niet gewaarschuwd hebben...

Klusjesmannen.org werkt door heel Nederland. We hebben een netwerk van ervaren klusjesmannen en klusbedrijven. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Kortom, wij hebben een klusjesman in Leusden, maar ook in de buurt eromheen zoals Maarssen en Mijdrecht en Nieuwegein.

Ons wordt vaak gevraagd wat wij allemaal voor werkzaamheden doen. We antwoorden dan altijd dat we maar zelden "nee" verkopen aan onze klanten. We doen nagenoeg alles op, om, onder en bij een huis of ander pand. Ook schilderen, bouwprojecten, schilderijen ophangen, heg snoeien, etc. Bij twijfel kan je ons altijd vragen. We zullen je verbazen!

Als je een klusjesman zoekt, dan heeft dat meestal niet heel veel haast. Maar er zijn ook zat situaties te bedenken waarbij wel haast is. In dat geval kan je op ons rekenen. Bij spoed staan wij dezelfde dag nog op de stoep.