Internetgeneratie dol op het nieuwe klussen

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Internetgeneratie dol op zelf klussen

Uit een recent onderzoek van een grote bouwmarkt (Gamma) blijkt dat jongeren dol zijn op het zelf klussen in en rondom het huis. Uit het onderzoek zou verder blijken dat de jongeren zich graag laten inspireren door tips, adviezen en handleidingen op het internet. Tevens stelt het onderzoek dat deze nieuwe klusjesmannen en -vrouwen hun materialen en gereedschappen vooral online bestellen.

Doe-het-zelf klussen

Met de vele online naslagwerken over doe-het-zelf klussen is het eenvoudig om zelf aan de slag te gaan in en rond het huis. De grote bouwmarkten spelen hier gretig op in door hun websites uit te breiden met handleidingen, stappenplannen en allerhande suggesties en ideeën voor huis en tuin. Door de handleidingen te combineren met slimme aanbiedingen hopen ze de nieuwe klussers over te halen bestellingen te doen op hun eigen webshop.

Elke klus online

Trendwatcher Hilde Roothart vindt het een goede ontwikkeling: "Of je nu een dakraam wilt plaatsen of je badkamer wilt opknappen, het is allemaal online te vinden." Je ziet ook steeds meer websites en blogs die zich volledig toeleggen op deze nieuwe DIY (Do It Yourself) trend. Op deze sites vind je steeds meer video's en visuele instructies over hout- en metaalbewerking voor toepassingen in huis en tuin. Je krijgt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je een keukeneiland, een flexibele werkplek of een opbergplek voor je fiets in huis kunt maken. Aldus de trendwatcher.

Wij staan voor u klaar