Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Ikea montageservice

Iedereen komt wel eens in Ikea. Logisch, want hun aanbod is enorm en de prijzen zijn goed. Voor meubels tot compleet ingerichte keukens kunt u bij het Zweedse warenhuis terecht.

Prijzig: Ikea's montageservice

Maar er zijn ook nadelen aan Ikea. Zo krijgt u meubels als een bouwpakket mee. Dat is praktisch bij het vervoeren, maar veel mensen vinden een Ikea meubel in elkaar zetten een nare klus en hebben er geen geduld voor. Weer anderen zijn gewoon erg onhandig. Kortom, waarom laat u niet iemand langskomen om de Ikea meubels te monteren?

Ikea heeft zelf ook een montageservice, maar deze is behoorlijk prijzig. Het starttarief, dus voordat er überhaupt een moertje is aangedraaid, is 49 euro. Daar komt dan nog twintig procent van de waarde van het aangeschafte meubel overheen. Wanneer u bijvoorbeeld drie Pax kasten hebt gekocht die u wilt laten installeren, dan kost u dat bijna driehonderd euro. Een montageservice hoeft niet zo duur te zijn…

Vraag een offerte aan, zodat u kunt zien hoe laag onze prijzen zijn voor montageservice.

Ikea keukenmontageservice

Zoals gezegd verkoopt Ikea ook kant-en-klare keukens. Deze worden bovendien op verzoek geïnstalleerd in de woning. Maar let op, want hierbij nemen de kosten snel toe. De keukens zijn weliswaar scherp geprijsd, maar aan de dienstverlening daaromheen heeft Ikea een behoorlijk prijskaartje hangen. Voor goede montageservice tegen lage prijzen kan het dus lonen om een ervaren keukenmonteur te vragen. Dat doet u gewoon hier bij Klusjesmannen.org. U zult positief verrast zijn door de prijs!