Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Hang- en sluitwerk vervangen

Heeft u verouderde sloten in uw woning? Dan heeft u kans dat inbrekers gemakkelijk uw woning binnen kunnen komen. Door veilig en gecertificeerd hang- en sluitwerk aan te laten brengen geeft u het dievengilde minder mogelijkheden om uw woning binnen te dringen. Weet u niet of u veilige sloten heeft? De vakman van Klusjesmannen.org kan het voor u beoordelen en geeft u advies over veilige sloten en scharnieren, en het vervangen ervan.

SKG-Keurmerk

Verzekeraars geven tegenwoordig vaak een korting op de premie wanneer u maatregelen neemt om inbraken te voorkomen. Hang- en sluitwerk met een SKG-Keurmerk draagt hieraan bij en heeft verschillende klassen die de waarde aangeven. Hang- en sluitwerk met één of twee sterren behoren tot klasse twee en realiseren een inbraakwerendheid van drie minuten. Drie sterren geeft aan dat er een inbraakwerendheid van vijf minuten kan worden gerealiseerd. Er zijn diverse producten beschikbaar met een drie sterren SKG-Keurmerk, zoals:

  • Meerpuntsvergrendelingen
  • Deurbeslag
  • Cilindersloten
  • Scharnieren

Wilt u uw hang- en sluitwerk laten beoordelen en vervangen? Dat is geen enkel probleem. Neemt u gerust contact met ons op. De slotenmaker bij u in de buurt komt graag langs voor het vervangen en opnieuw plaatsen van uw hang- en sluitwerk.

Monteren van hang- en sluitwerk

Het monteren van sloten of scharnieren is precisie werk. Een slotenmaker van Klusjesmannen.org heeft jarenlange ervaring met het vakkundig vervangen en plaatsen van nieuw hang – en sluitwerk. Een van de belangrijkste zaken waar rekening mee gehouden moet worden is de maatvoering van het oude en nieuwe hang- en sluitwerk. Wanneer u één van onze vakmannen inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat het nieuwe slot of scharnier perfect past en uw woning voorzien is van deugdelijke sloten.

Deur- en raamsloten

Welk slot geschikt is voor uw raam of deur hangt af het materiaal en de draairichting. Daarnaast zijn er hoofd- en bijsloten. De meest voorkomende hoofdsloten voor deuren zijn insteeksloten, oplegsloten en meerpuntssloten. Raamsloten zijn vaak wat eenvoudiger te vervangen omdat deze alleen aan de binnenzijde van de woning afsluitbaar zijn. Het bijzetten van raamgrendels is daarom snel te realiseren.

Kosten hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is niet goedkoop, maar toch zijn er voor elk budget veilige en inbraakwerende sloten te krijgen. De vakman van Klusjesmannen.org kan samen met u inventariseren wat er nodig is en welk hang- en sluitwerk u het beste kunt vervangen. U krijgt op die manier inzicht in de kosten en u komt niet voor nare verrassingen te staan.