Gereedschap voor klusjesmannen

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Klussen

Wie klust er niet zo nu en dan in of rondom het huis? Uiteraard is er een groot verschil tussen zelf een kleine reparatie uitvoeren en daadwerkelijk zelf klussen. Dat is ook aan het aanwezige gereedschap te zien. Een echte klusjesman heeft goed gereedschap om mee te kunnen werken. Waar moeten we daarbij aan denken?

  1. Handgereedschap, zoals schroevendraaiers, een hamer, tangen, zagen en spanningzoekers.
  2. Elektrisch gereedschap. Denk aan een boormachine, elektrische schroefmachine, een haakse slijper, een frees en een cirkelzaag.
  3. Specialistisch gereedschap voor speciale klussen, zoals bijvoorbeeld een tegel- of buizensnijder, troffels, voegborden, kabelschoentangen of een breekhamer.

Tuingereedschap

Van een geheel andere orde zijn zij die zelf in de tuin knutselen. Een mooie tuin wil namelijk goed onderhouden worden en vergt heel wat uren. Om dat op niveau te kunnen doen, geldt ook hier dat goed gereedschap het halve werk betekent. Een grasmaaier, heggenschaar, schop, schoffel en slang met haspel zijn onontbeerlijk. De echte klusjesman onderhoudt zijn machines zelf. Dat betekent dat zelfs een reparatie, zoals bijvoorbeeld van de elektrische grasmaaier of de bordersnijder, niet geschuwd wordt. Voor het daartoe benodigde materiaal kun je goed terecht bij de deonderdelenshop.be. Snelle levering tegen zeer concurrerende prijzen helpt het materiaal op orde te houden. Gereedschap dat goed schoongemaakt en dito onderhouden wordt, gaat jarenlang mee en levert daarmee echt waar voor zijn geld.

De professionele klusjesman

Een belangrijke rol binnen de top tien vormt het ondersteunend materiaal. Hierbij valt te denken aan

  1. ladders
  2. een lasapparaat
  3. een compressor
  4. specifiek voor de auto: bruggen voor de voorwielen, een hydraulische hamer en een speciale lamp
  5. steek- en dopsleutels in alle maten
  6. schoonmaakgereedschap, waaronder een hogedrukreiniger.

Deze laatste is een multi-inzetbaar werktuig, aangezien je er zelfs de ramen mee kunt wassen of het terras schoonspuiten. Voor alle gereedschap in de top tien geldt dat goed gereedschap niet goedkoop is. Een garage vol gereedschap kun je rustig een investering noemen, die mits met enige regelmaat gebruikt, zijn geld meer dan oplevert.

Klussen

Een belangrijk aspect bij het klussen is de veiligheid. Vaak wordt dit onderbelichting en is het een soort van sluitpost. Totdat je bij het knippen van de heg met de elektrische schaar het snoer doorknipt. Of tot bij het schoonspuiten opspattende troep in een oog terecht komt. Dus wanneer we over de top tien voor de klusjesman praten, hoort ook een goed uitgeruste verbandtrommel, een veiligheidsbril, prima handschoenen, werkschoenen met stalen neuzen en in sommige gevallen zelfs een helm tot de top tien. Iedereen die regelmatig klust, weet dat een werkplek veilig en opgeruimd hoort te zijn. Dat geldt voor een tuin waarin gewerkt wordt niet minder dan bij het renoveren van een badkamer.

Wij staan voor u klaar