Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Eindhoven

Klusjesman in Eindhoven

Een klusbedrijf schakel je in wanneer je hulp nodig hebt bij de klussen in en rondom je huis. Klusbedrijven hebben veel ervaringen met verschillende klusjes. Voor alles wat je gedaan wilt hebben, kan een klusbedrijf je daarbij helpen. Voorbeelden van de diensten die klusbedrijven aanbieden zijn; het plaatsen van een airco, het vervangen van kozijnen, het plaatsen van raambeslag en het schoonmaken van een dakgoot. Als je nieuwsgierig bent wat onze klusjesmannen van Klusjesmannen.org voor jou kunnen betekenen, vraag dan een gratis offerte aan via het contactformulier. Met behulp van een offerte kun je vergelijkingen maken met verschillende klusbedrijven in de buurt van Eindhoven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klussen binnen het huis in Eindhoven

Voor de klussen binnenshuis die je zelf niet kunt uitvoeren, kan je een ervaren klusser inschakelen. Klussen die binnen worden uitgevoerd zijn erg variërend: van het schilderen van je hal, stofferen van de trap of het aanleggen van elektriciteit tot aan het verhelpen van verstoppingen, plaatsen van een nieuw plafond of het leggen van vloerbedekking. Hieronder staan de belangrijkste binnen werkzaamheden van een ervaren klusbedrijf:

 1. Airconditioning en verwarming: plaatsing airconditioning, cv-ketel of vloerverwarming.
 2. Tegelzetten: Voor het plaatsen van tegels in keuken, vloer, toilet of badkamer.
 3. Schilderwerk en stucwerk: Afwerking van muren en plafonds.
 4. Leidingwerk: Wanneer je last hebt van verstoppingen of voor het verleggen van leidingen.
 5. Keukenklussen: Voor al je klussen in de keuken (keukenkasten, apparatuur, elektra, etc.)
 6. Installatiewerk: Voor alle installatieklussen (nieuwe cv-ketel of openhaard)
 7. Elektra: Aanleggen van elektriciteitskabels door heel het huis, stopcontacten plaatsen
 8. Behangen: Voor het afwerken van muren door heel het huis, ook in patronen
 9. Badkamerwerk: Voor renovatie, onderhoud of sloopwerk in de badkamer.

Vraag in de regio Eindhoven ook een offerte aan voor een:

dakdekker

Klussen buiten het huis in Eindhoven

Ook als je de klussen rondom je huis niet zelf kunt doen, kun je een klusbedrijf inschakelen. Bij buiten klussen kun je denken aan het plaatsen van rolluiken, het schilderen van tuinhuizen, het plaatsen van schuttingen, het vervangen van kozijnen en deuren etc. Hieronder staan de buiten werkzaamheden van een klusbedrijf:

 1. Metselwerk: het metselen van een stenen tuinhuis, schutting of lichtbakken.
 2. Hovenierswerk: alle klussen die betrekking hebben op de voor-of achtertuin.
 3. Renovatiewerkzaamheden: het renoveren van gevels, daken of bestrating.
 4. Timmerwerk: voor groot constructiewerk en klein constructiewerk.
 5. Zonwering plaatsen: plaatsing van complete overkappingen tot aan rolluiken.
 6. Kozijnen en deuren: het schilderen en vervangen van deuren en ramen.
 7. Sloopwerken: het slopen van alles rondom je huis, zoals de aanbouw, de oprit en de carport.
 8. Schilderwerk: het schilderen van kozijnen, deuren en tuinhuizen.
 9. Dakkapel: voor het vergroten van woonoppervlak en (zon)licht in huis.
 10. Stucwerk: stucwerk aan de buitenmuren.
 11. Bestrating: het aanleggen van nieuwe paden, opritten of terrassen.
klusjesman foto

Verschillen tussen goedkope en duurdere klusbedrijven

We zullen je niet direct adviseren om voor het goedkoopste klusbedrijf in Eindhoven te kiezen. Goedkoop is vaak duurkoop, afhankelijk van wat voor klus je wilt laten uitvoeren. Wil je er zeker van zijn dat jouw klus goed wordt uitgevoerd, kijk dan niet naar de prijs van een klus maar naar de ervaring die de klusjesman heeft. Hoe vaker een klusjesman een klus heeft uitgevoerd, hoe beter deze hierin is. Een dure klusjesman staat niet altijd gelijk aan een ervaren klusjesman.

Heb je een klusbedrijf op het oog? Kijk dan naar de reviews van dit bedrijf. Wanneer een klusbedrijf veel negatieve reviews heeft is het niet verstandig om met die partij in zee te gaan. Kies voor een partij met veelbelovende reviews. Check wel altijd of de reviews er betrouwbaar uitzien. Wil je zeker weten dat je met een betrouwbare klusjesman in zee gaat? Vraag je klusoffertes aan op Klusjesmannen.org.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wij staan voor u klaar in Eindhoven

testimonial

dhr. Arens

Wij zaten wat krap bij kas, maar via jullie hebben we voor een voordelige prijs een aantal klussen kunnen laten doen. Lampen ophangen, deuren afhangen, stopcontacten vervangen en...

testimonial

mevr. Aarts

Op het clubhuis van onze hockeyvereniging hebben we zonnepanelen laten plaatsen door een stel klussers die we via jullie hadden gevonden. Dat is ons erg goed bevallen! Ook...

testimonial

mevr. Michiels

Ik was op zoek naar een klusjesman voor een aantal kleine klusjes in huis. Dit kon ik gelukkig via jullie regelen. Jullie klusjesman was erg aardig en een echte vakman.

testimonial

dhr. Doesburg

Ik heb op verschillende plekken offertes aangevraagd voor het plaatsen van een dakraam, maar nergens kreeg ik zoveel respons als bij jullie. Ook qua prijs zit je hier zeker goed.

schilder

Moeilijkheidsgraad van een klus

De prijs wordt ook mede bepaald door de moeilijkheidsgraad van de klus. Is de klus erg moeilijk? Dan betaal je een hoger tarief. Meestal worden moeilijke klussen uitgevoerd door ervaren klusjesmannen. Deze klusjesmannen zijn vaak gecertificeerd, daardoor betaal je meer voor moeilijke klussen dan voor makkelijke klussen. Als je voor een ervaren klusjesman kiest, dan ben je verzekerd dat deze op de juiste manier de klus(sen) uitvoert. Daarnaast kom je ook minder snel voor onverwachte extra kosten staan.

Contact met een klusjesman in Eindhoven?

Het aanbod van klusjesmannen is enorm groot in Nederland. Hoe zorg je ervoor dat je niet met een onervaren klusjesman in aanraking komt? Vraag eerst rond binnen je familie en vriendenkring of zij ervaring hebben met een klusjesman uit Eindhoven. Kom je er niet uit? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan op klusjesmannen.org. Wij zoeken ervaren en betrouwbare klusjesmannen voor jou. Doordat wij verschillende partijen benaderen kun je zelf kiezen welke partij jou geschikt lijkt voor de klus.

Wanneer je een klusjesman hebt gevonden, kijk dan goed of deze is aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk. Enkele voorbeelden van keurmerken zijn BouwGarant, NOA of Vlok. Laat jij je klus in Eindhoven uitvoeren door een bedrijf met een keurmerk, dan kom je in veel gevallen in aanmerking voor garantie op jouw uitgevoerde klus.

Hoe bespaar je geld op jouw klussen?

Doordat de uurtarieven erg verschillend zijn per klus, hebben wij hieronder een aantal bespaartips voor jou op een rijtje gezet:

 1. Kies voor een bedrijf bij jou in de buurt. Zo voorkom je hoge voorrijkosten.
 2. Vergelijk de klusbedrijven met elkaar, zodat je de afweging kun maken tussen uurtarief en kwaliteit. Op deze manier kun je tot wel 35% besparen op de totaalprijs van jouw klus.
 3. Als jouw buren ook baat hebben bij de klus die je wilt uitvoeren, vraag dan of ze de klus samen willen laten uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan spouwmuurisolatie, een nieuwe oprit of een schutting laten plaatsen. Op deze manier kun je kosten delen met de buren.

Klusbedrijf voor binnen en buiten

Heb je alles in je woning netjes op orde, maar zoek je juist een klusjesman voor klussen buiten je woning in Eindhoven? Geen probleem, want het klusbedrijf van jouw keuze neemt ook graag alle buitenklussen van je aan. De klusjesman weet als geen ander hoe hij bijvoorbeeld de gevel kan onderhouden met de juiste verflaag. Zo knapt hij het vooraanzicht van je huis weer helemaal op, zodat het er weer netjes en verzorgd uit ziet. Ook andere verfklussen zoals het verven van houten kozijnen of houten panelen zijn perfect voor ons klusbedrijf uit Eindhoven. Liever een klusjesman met groene vingers en verstand van het onderhouden van tuinen? Ook dat is een klus voor een klusbedrijf uit Eindhoven.

Via onze website vind je binnen no-time de beste professional die de tuin weer laat schitteren. Onze ervaren klusjesman heeft verstand van onder andere snoeien, aanleggen van straten en paden en weet precies welke verzorging de begroeiing in de tuin nodig heeft. Er is altijd een klusbedrijf in de buurt van Eindhoven die ervoor zorgt dat alles rondom jouw huis en aan de buitenkant van de woning er weer piekfijn uitziet.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wat is het uurtarief van een klusjesman in Eindhoven?

Elke klusjesman heeft zijn eigen uurtarief. De prijzen worden vaak beïnvloed door de ervaring van de klusjesman, de moeilijkheid en de locatie van de klus. De klusjesmannen met veel ervaringen zijn vaak duurder dan klusjesmannen met weinig ervaring. Daarnaast is het uurtarief van een klusjesman die het hele huis voor je verft hoger dan een klusjesman die alleen een kast voor je in elkaar zet. Het is lastig om het uurtarief van een klusjesman te bepalen. Wil je weten wat het uurtarief van een klusjesman is voor jouw klus? Vraag dan een offerte aan bij Klusjesmannen.org via het contactformulier.

Ervaring

Als klusjesman is het hebben van ervaring erg belangrijk. Hoe vaker je een klus hebt gedaan, hoe perfecter het eindresultaat wordt. We adviseren je kleine klussen uit te laten voeren door startende klusbedrijven. Hierdoor bespaar je in veel gevallen geld, onthoud wel dat de kwaliteit niet gelijk zal zijn als die van een ervaren klusser.

klusjesman

Klussenmateriaal

De prijs van een klus wordt ook bepaald door de benodigde materialen voor het uitvoeren van een klus. Materiaalkosten kunnen bestaan uit schroeven, planken, verf en spijkers. Heb je een deel van de materialen al in huis? Geef dit dan door aan het klusbedrijf om onnodige extra kosten te vermijden.

Waar wordt de klus uitgevoerd?

De prijs van een klus wordt deels ook bepaald door de locatie van de klus: klusbedrijven rekenen (hoge) voorrijkosten die je kwijt bent voor de klus is gestart. Wil je geld besparen op je klus, kies dan voor een klusbedrijf bij jou uit de buurt om hoge voorrijkosten te voorkomen.

kozijnen

Allround klusbedrijf of gespecialiseerd bedrijf

Wanneer kies je voor een allround klusbedrijf, en wanneer voor een gespecialiseerd bedrijf? Een allround klusbedrijf heeft klusjesmannen in dienst die verschillende klussen kunnen uitvoeren. Als je verschillende klussen in en rondom je huis wil laten uitvoeren, kun je een allround klusbedrijf inschakelen. Ze kunnen je helpen met bijvoorbeeld het plaatsen van tegels, het vervangen van kozijnen, het stofferen van je meubels etc.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft kennis over een bepaalde klus. Je schakelt een gespecialiseerd bedrijf in wanneer je een belangrijk klus hebt, waarbij je een specialist nodig hebt om de klus te laten uitvoeren. Vaak worden gespecialiseerde bedrijven ingehuurd voor badkamers en keukens. Het hangt dus af van de waarde die je hecht aan de kwaliteit van het werk en je voorkeuren of je voor een allround klusbedrijf of een gespecialiseerd bedrijf wil kiezen.

Een klusbedrijf inschakelen in Eindhoven? Wat zijn de voordelen?

We zetten de grootste voordelen van het inhuren van een klusbedrijf voor je op een rij:

Klusbedrijven geven garantie op het geleverde materiaal en werk.

 • Je bent verzekerd van goede kwaliteit
 • Je hoeft je zelf niet te verdiepen in de klus
 • Je hoeft geen duur gereedschap aan te schaffen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je ontvangt persoonlijk advies van een ervaringsdeskundige.

De offerte moet duidelijk zijn

Wil je een klus laten uitvoeren? Zorg er dan voor dat de offerte duidelijk is voordat je akkoord gaat. Hoe duidelijker en uitgebreider een offerte is, hoe professioneler het klusbedrijf is. In een goede offerte staan de volgende zaken vermeld: materiaalkosten, gereedschapskosten, voorrijkosten, totaalbedrag en een uitgebreide omschrijving van alle klussen die het klusbedrijf voor je gaat doen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de offerte? Stel je vragen gerust aan het klusbedrijf. Het is belangrijk dat de offerte duidelijk is. Wanneer de offerte voor jou duidelijk is, moet je vervolgens je handtekening zetten. Zo voorkom je onverwachte kosten.

stukadoor foto

Word zelf een klusexpert

Als je van plan bent om de volgende klussen in en rond jouw woning zelf op te knappen biedt de klusjesman uit Eindhoven ook uitkomst. Hij is namelijk ook ervaren in het geven van de juiste klusadviezen waarmee je de volgende keer de klus zelf kunt uitvoeren. Het klusbedrijf helpt jou bij het kiezen van materialen, geeft uitleg over welk gereedschap voor welke klus het beste werkt en informeert graag over verschillende opties om bijvoorbeeld uw tuin op te knappen. De klusjesman is er daarnaast altijd wanneer je er toch niet uit komt of wanneer je meer informatie of advies nodig heeft. Je kunt altijd rekenen op deskundige hulp van een professioneel klusbedrijf uit Eindhoven

Offertes aanvragen

Klusjesmannen.org kan je helpen met het zoeken van een ervaren klusjesman in de buurt van Eindhoven. Nadat je het contactformulier invult, gaan wij voor jou opzoek naar de beste en goedkoopste klusbedrijven. Op de website kun je offerte aanvragen en kun je daarna gerust de klusbedrijven met elkaar vergelijken om te kijken welk klusbedrijf geschikt is voor jouw klus. Kies je voor klusjesmannen.org? Dan bespaar je tot wel 30% op de kosten van een klusjesman in de buurt van Eindhoven.

Je bent op de pagina van Eindhoven, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Etten-Leur en Geldrop en Gemert.