Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Dierenverblijven

Wanneer u één of meerdere huisdieren of stuks vee bezit, is het van groot belang dat u ze een geschikt onderkomen kan geven. Dit kan gaan om kleinere dierenverblijven voor konijnen, cavia’s of kippen, tot grotere stallen voor koeien en paarden. Wij bieden een breed scala aan mogelijke dierenverblijven, zodat er altijd wel één tussen zit die past bij de behoeftes van uw dier.

Binnen- of buitenverblijven

Zowel binnen- als buitenverblijven behoren tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Niet iedereen wil huisdieren zoals konijnen binnen hebben, waardoor er een speciaal verblijf gemaakt moet worden. Onze vakmensen maken hoogwaardige dierenverblijven die goed bestand zijn tegen zowel de elementen als uw dieren. Dit is erg belangrijk, omdat het welzijn van uw dier voorop staat: een goed gebouwd verblijf zal uw huisdier niet verwonden, terwijl een slecht gebouwd verblijf kan beschadigen en letsel aan kan richten.

Grote constructies voor vee zijn gericht op duurzaamheid en degelijkheid. Zo houden wij rekening met stalindelingen en bijproducten van vee die schadelijk kunnen zijn aan de constructie, denk hierbij bijvoorbeeld aan mest.

U kunt ook bij ons terecht voor binnenverblijven. U kunt hier denken aan hokken voor honden en katten of handgemaakte kooien voor vogels en knaagdieren. Dit zijn niet alleen praktische dierenverblijven, maar ze kunnen compleet op maat en op stijl gemaakt worden. Zo kunnen we het verblijf zelfs passend maken bij de inrichting van uw woning.

Het welzijn van uw dieren

Wat bij ons voorop staat, is dat de dieren het zo goed mogelijk hebben in onze dierenverblijven. Daarom houden we rekening met de behoeftes die bepaalde dieren hebben, zoals genoeg ruimte, bescherming tegen tocht, voldoende zonlicht en genoeg plek om te schuilen. Ons verstand van dieren, samen met ons verstand van bouwen, maken dat onze producten goed aansluiten bij uw wensen en bovendien duurzaam en veilig zijn.