De verhuislift

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

De verhuislift

Je kijkt er ontzettend naar uit om te gaan verhuizen, maar je maakt je ontzettend druk over de zware meubels die je naar de bovenste verdieping moet krijgen. Jouw fijne, maar ontzettend grote, bed moet naar de nieuwe slaapkamer en de piano moet naar de zolder. Met een verhuislift hoef jij niet meer te stressen. Of je nou gaat verhuizen naar een appartement waar je gaat wonen op de 2de verdieping of de 9de, er is altijd een passende lift die jouw spullen veilig naar boven kan brengen. Er zijn namelijk verschillende liften verkrijgbaar. Zo is er zelfs een lift die tot een hoogte van 26 meter kan gaan.

Voordelen

Er zitten een aantal voordelen aan het verhuizen met een verhuislift. Het eerst voordeel is dat je, je niet een breuk hoeft te tillen. Meubels kunnen namelijk geplaatst worden op een platform van de lift. De liften kunnen een gewicht tot ongeveer 400 kg houden. Een ander voordeel van een verhuislift is dat je dat weinig kans hebt op schade aan je interieur. Daarnaast verloopt een verhuizing met behulp van een traplift sneller. Een ander belangrijk voordeel is dat het een stuk veiliger is. Er kan namelijk veel mis gaan tijdens het verhuizen van zware meubels zonder traplift.

Eisen

Om een lift te kunnen gebruiken moet je balkon of raam minstens 4,50 meter hoog zijn. Daarbij moet je raam groot genoeg zijn voor de te vervoeren goederen. De lift kan overigens niet geplaatst worden op struiken en planten e.d. De grond moet daarnaast hard zijn en de lift heeft ruimte nodig om te kunnen staan. Voor een lift tot en met de 3e etage moet je rekening houden met ongeveer 5 vierkante meter. Met een verhuislift tot de 5e etage heb je zeker zo’n 10 vierkante meter nodig. Ook belangrijk: bespreek de verhuizing met verhuislift met eventuele onderburen, winkeliers en dergelijke. Zo is de verhuislift ook voor hen geen verassing meer.

Soorten

Er zijn drie verschillende soorten verhuisliften. Er is de verhuislift op aanhanger, de verhuislift op een bestelwagen en de bemande verhuislift. Voor het verhuizen vanaf de eerste tot de tiende verdieping is het huren van een verhuislift op aanhanger de beste keuze. Deze lift kun je achter de meeste auto’s met trekhaak bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je deze lift gemakkelijk zelf kan ophalen en terugbrengen. Check van te voren wel of je het gewicht van de verhuislift mag trekken met jouw auto en welk type rijbewijs je hiervoor nodig hebt. Bij het verhuizen naar hogere etages zijn de verhuislift op een bestelwagen of een bemande verhuislift een betere optie.

Prijzen

De prijs van een verhuislift is afhankelijk van jouw wensen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een lift te huren voor een aantal uren of een hele dag. Het is natuurlijk logisch dat het goedkoper is om een verhuislift een uur te huren dan een dag. Gemiddeld kan je een verhuislift al vanaf €50, – euro tot ongeveer €150, – per dag huren. Vaak moet je wel een bemande verhuislift huren, omdat je vaak wel over bepaalde vaardigheden en ervaring moet beschikken om een verhuislift veilig te kunnen bedienen. Dit zorgt natuurlijk voor extra kosten. Meestal rekent een bedrijf ongeveer €70, – euro per uur. Daarna volgt een vervolgtarief en vaak verschillen de prijzen in het weekend. Meer weten? Neem dan eens contact op met verhuisbedrijf VSNM. Zij staan graag voor je klaar.

Wij staan voor u klaar