Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Dakraam plaatsen

Bent u niet vertrouwd met het klussen in huis, maar wilt u wel verandering in die ene donkere en bedompte ruimte in uw woning? Schakel dan Klusjesmannen.org in voor het vakkundig laten plaatsen van een dakraam. Het plaatsen van een dakraam is een relatief goedkope oplossing om meer daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning te creëren.

Verschil in materiaal

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaal van het dakraam:

  • Een kunststof dakraam is duurzaam en verkrijgbaar in vele kleuren.
  • Een aluminium dakraam is licht, duurzaam, en gemakkelijk te isoleren.
  • Een houten dakraam heeft een warme uitstraling en kan eenvoudig geschilderd en bewerkt worden.

Wilt u meer informatie over de verschillende materialen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor het professioneel plaatsen van dakramen? U kunt altijd terecht bij Klusjesmannen.org.

Verschil in functioneren dakraam

Ook is het mogelijk om een dakraam te laten plaatsen door onze klusjesmannen die het beste aansluit bij uw wensen qua functioneren, bijvoorbeeld:

  • Een tuimelvenster is praktisch in gebruik doordat het venster scharniert in het midden en 165° rondom de as getuimeld kan worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit
  • Een elektrisch dakraam kan door middel van een afstandsbediening worden geopend en gesloten, omdat het dakraam bijvoorbeeld buiten handbereik is gelokaliseerd
  • Een zolderraam is aantrekkelijk geprijsd en scharniert standaard aan de bovenkant

Neem contact op met Klusjesmannen.org voor meer tips en adviezen: er zijn vele mogelijkheden om een dakraam te laten plaatsen die perfect aansluiten bij uw wensen. Door ons landelijke netwerk van vakmannen in te schakelen kunt u binnenkort optimaal genieten van een lichte en volop geventileerde ruimte.