Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Bestrating

Wilt u uw terras opknappen? Of heeft u een nieuwe oprit naar uw huis nodig? Klusjesmannen.org heeft een netwerk van vakkundige stratenmakers die u voor alle vormen van bestrating kunt inzetten. Onze stratenmaker bij u in de regio geeft u graag informatie en laat u genieten van een compleet nieuw bestraat terras, aangelegd geheel volgens uw wensen.

Bestrating materialen

Er zijn verschillende materialen voor de bestrating van uw tuinpad, terras of terrein. Door diverse materialen te combineren kunt u een leuk en speels effect creëren. De stratenmaker van Klusjesmannen.org kan u helpen bij het maken van een plan voor uw nieuwe bestrating. U wensen en ideeën kunnen zo uitstekend vastgelegd worden. Ook kan onze vakman u informeren over de eigenschappen van de verschillende materiaalsoorten:

  • Beton bestrating: betontegels of -klinkers in verschillende afmetingen en kleuren
  • Grind: siersplit, grind of keien met elk hun specifieke kleur en vorm
  • Natuursteen: ruime keuze in steensoorten, bewerking en afmeting
  • Gebakken bestrating: duurzame harde steen, kleurecht, onderhoudsvriendelijk, en keuze uit oud of nieuw gebakken bestrating

Bestrating legverbanden

Niet alleen door het combineren van materialen, maar ook een goed gekozen samenhang van (de verschillende soorten) bestrating laat uw terras of tuinpad spreken. Het verband van de bestrating zorgt voor de stevigheid van het oppervlak. Zo heeft u voor een oprit een stevig legverband nodig, omdat deze veel intensiever gebruikt wordt dan bijvoorbeeld een terras. De vakman van Klusjesmannen.org kan de verscheidenheid aan mogelijkheden van verbanden voor u uitleggen. Zo is zijn er onder andere de volgende verbanden:

  • Blokverband
  • Visgraatmotief
  • Halfsteensverband
  • Wildverband

Maatwerk bestrating

Door de grote keuze aan materialen en verbanden zijn bijna al uw bestratingswensen mogelijk en is een terras wat past bij de uitstraling van uw woning altijd uitvoerbaar. Heeft u een dakterras of een bedrijventerrein waar u nieuwe bestrating wilt laten aanleggen? Het is allemaal mogelijk. Ook zorgen onze stratenmakers voor een juiste afwatering van uw bestrating.

Stratenmaker bij u in de buurt

Via het landelijke netwerk van Klusjesmannen.org vindt u altijd een bestratingsspecialist bij u in de buurt die bekend is met alle voorkomende bestratingen. De stratenmakers van Klusjesmannen.org hebben jarenlange ervaring en kunnen uw wensen omtrent bestrating vakkundig en netjes voor u uitvoeren. Zij streven ernaar om uw klus zo goed mogelijk uit te voeren en het overlast tot een minimum te beperken.