Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Behangen, een klus voor de klusjesman!

Van behangen komt ruzie. Dat is een bekend gezegde. En dat heeft een goede reden, want behangen is namelijk behoorlijk lastig. Dus waarom zou u zelf gaan behangen als u deze specialistische klus ook door een echte vakman uit kunt laten voeren? Geen gehannes en gedoe, maar snel en tegen een schappelijke prijs uw huis mooi voorzien van behang van de beste kwaliteit. U hebt er de komende jaren geen omkijken meer naar!

Professionele wandafwerking met behang

Voor een perfecte wandafwerking met behang doet u er verstandig aan om een professionele klusjesman bij de hand te nemen. Waar u misschien wel dagen mee bezig bent, hebben zij binnen een paar uurtjes gepiept en uiteraard met een feilloos eindresultaat. Behalve dat wij u van dienst kunnen zijn met het professioneel aanbrengen van behang, kunnen we u ook inspirerende ideeën en goede adviezen geven.

Behangen? Welk type behang?

De keuze aan soorten behang is enorm en dan hebben we het over de materiaalsoort en de kleuren/motieven. Natuurlijk is het erg fijn dat u veel keuze hebt, maar veel mensen vinden het daardoor nog moeilijker om een keuze te maken. Met ons geoefend oog kunnen we u bijstaan in het maken van deze keuze door onder andere goed te kijken naar de sfeer van uw woning, uw meubels en woondecoratie in combinatie met uw persoonlijke stijl en wensen.

Diverse behangsoorten op een rij

De kwaliteit en duurzaamheid van uw behang hangt af van het materiaal waar het behang van is gemaakt. Ook hierover kunnen we u uitgebreid informeren. Hier alvast een opsomming van de mogelijkheden:

  • Simplex behang
  • Duplex behang
  • Vinylbehang
  • Acrylbehang
  • Vliesbehang
  • Glasvezelbehang

U kunt uw behangklus met een gerust hart aan ons overlaten. We zien uw opdracht graag tegemoet. Neem hier online contact met ons op.