Badkamer verbouwen met een klusbedrijf

Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Badkamer verbouwen met een klusbedrijf

Een badkamer verbouwen kan spannend zijn voor huiseigenaren, zal het resultaat naar verwachting zijn en hoe vind ik het juiste klusbedrijf, met voldoende kennis en ervaring, om de verbouwing uit te voeren. In het project zelf gaat natuurlijk veel van het werk zitten maar als u de voorbereidingen, inclusief een 3D badkamer ontwerp en de selectie van het juiste klusbedrijf bij u uit de buurt, van te voren goed uitwerkt gaat dat uiteindelijk veel gemak opleveren. Bij het begin van elke onderstaande fase zult u een aantal stappen moeten zetten of keuzes moeten maken, maar dan bent u er ook zeker van dat u goed voorbereid begint aan de verbouwing van uw badkamer. Bij het aanreiken van de opties en het adviseren tijdens het maken van de keuzes kan het juiste klusbedrijf u zeker helpen. De badkamerspecialist Sani-bouw werkt samen met ruim 100 klusbedrijven verspreid over heel Nederland, die als vakman bij u om de hoek u graag ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van de verbouwing. Een onderdeel van deze service is het maken van een badkamer ontwerp in 3D zodat u de optimale indruk krijgt van de toekomstige indeling van uw badruimte.

Een budget voor de verbouwing instellen

Een stap die u zelf kunt nemen of eventueel in overleg met uw financiële adviseur, de betaalbaarheid van het project is tenslotte erg van belang. Voordat u iets anders doet moet u vaststellen hoeveel geld u kunt besteden of kunt lenen om de badkamer verbouwing uit te laten voeren en te voltooien. Dit helpt u uiteindelijk ook in het afbakenen van de mogelijkheden en de voorzieningen of materialen die u in de badkamer wilt gebruiken. Er is echter ook niets tegen het op laten nemen van al uw wensen in de eerste badkamerofferte, wellicht wordt het budget overschreden maar dan heeft u in ieder geval een overzicht van de kosten. Ook een indicatie van het klusbedrijf, t.a.v. de verbouwingskosten, is noodzakelijk om het complete kostenplaatje voor u inzichtelijk te maken. Daarnaast is het, gezamenlijk met het klusbedrijf, maken van een tijdslijn ook aan te bevelen. Dit geeft inzicht in de mogelijkheden van uitvoering die het beste past in uw dagelijkse (werk)routine en ook de meest ideale periode van uitvoering. Bent u bijvoorbeeld in de ochtend erg druk met de kinderen naar school helpen dan is wellicht een iets latere start van de verbouwingswerkzaamheden wel erg prettig. Of plant u ergens een weekend weg en is het voor het bouwbedrijf geen probleem om door te werken. Slechts enkele voorbeelden van het belang van goede afspraken over het tijdsverloop, die een prettige uitvoering van de werkzaamheden in de badkamer ondersteunen.

Badkamer ontwerp in 3D

De samenwerking tussen de aangesloten installatie, klus- en bouwbedrijven en de badkamerspecialist Sani-bouw wordt gevisualiseerd in een maatwerk 3D badkamer ontwerp voor uw eigen badkamer waar, indien mogelijk, al het door u gewenste sanitair in is opgenomen. Leuke nisjes in de douche, een betegelde inloopdouche, een ontwerp voor een kleine badkamer of een ligbad dat in de betegelde wand geïntegreerd lijkt te zijn, in de ontwerpfase worden uw wensen in 3D inzichtelijk gemaakt. Bij een badkamer verbouwen komt een ​​breed scala van mogelijkheden en ontwerp opties kijken. Denk aan uw wensen voor het afwerken van de ruimte op een soortgelijke wijze als dat u nadenkt over de inrichting, de kleuren en de materialen die u wilt kopen. Denkt u daarbij aan een minimalistische, moderne look, een meer stedelijke uitstraling met een Urban stijl of toch een traditionele inrichting die warmte en een wat klassieke uitstraling als kenmerk heeft. Het is nuttig om deze ruimte te coördineren met de stijl van de rest van het huis omdat dit bij voor verkoop meer kans maakt om aantrekkelijk gevonden te worden. Sani-bouw maakt dat graag visueel in een 3D badkamer ontwerp dat door het lokale klusbedrijf, als de vakman bij u om de hoek, verder wordt vertaald naar uitvoeringsmogelijkheden in een gesprek bij u thuis. Kijkt u gerust op onze website voor het klusbedrijf bij u om de hoek.

Wij staan voor u klaar