Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Badkamer renovatie

Heeft u genoeg van de bruine tegeltjes in uw badkamer? Of wilt u na al die jaren eindelijk een ligbad of een andere uitstraling van uw badkamer? In dat geval bent u bij Klusjesmannen.org aan het goede adres. Onze klusjesmannen verzorgen dagelijks door heel Nederland de renovatie van badkamers. Niet alleen de installatie van sanitair, maar van A tot Z en ook elke afzonderlijke stap daartussen!

Samen de badkamer renoveren

Wanneer u er al uit bent en precies weet wat u zoekt, dan kunnen we snel aan de slag. Als u echter behoefte heeft aan goed advies en overleg over de badkamer renovatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij schuiven dan bij u aan en overleggen alle mogelijkheden. U hoeft zelf geen kenner te zijn, wij weten wel wat mogelijk is en wat niet. In de meeste gevallen is meer mogelijk dan onze klanten verwacht hadden. Wellicht kunnen we ook u verrassen. We blijven in ieder geval zitten tot we een plan van aanpak hebben en uw droombadkamer (eventueel na wat puzzelen) haalbaar is geworden. Na ons gesprek kunt u achterover leunen en afwachten. Wij nemen u de gehele renovatie uit handen, van sloop tot oplevering!

Denk in onderdelen

Wanneer u uw badkamer wilt renoveren, stelt u zichzelf dan eerst de waaromvraag. Wat stoort u? En wat vindt u het meest belangrijk in de badkamer? U kunt natuurlijk kiezen om de hele badkamer te renoveren, maar soms is met een paar ingrepen, waarbij bijvoorbeeld het sanitair behouden blijft, ook genoeg winst te behalen. Hieronder vindt u een aantal vragen die u kunnen helpen bij het definiëren van uw wensen.

  • Is de indeling goed?
  • Wat voor verlichting wilt u?
  • Is uw huidige douche goed of wilt u meer luxe?
  • Welke winst kan er behaald worden met nieuwe accessoires?
  • Wilt u alles opnieuw laten betegelen?

Kosten badkamer renovatie

Het is zonder precies te weten wat u wilt ondoenlijk om een offerte uit te brengen. Neem een budget in uw hoofd en vertel uw wensen. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden. Om eens te praten over de mogelijkheden kunt u gerust contact opnemen. Onze klusjesmannen helpen u graag om uw badkamer renovatie vorm te geven.