Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Aanbouw, ook een klus voor ons

Een aanbouw is de ideale oplossing voor mensen die graag wat meer woonruimte wensen. Verhuizen? Dat is dus helemaal niet meer nodig! Dure aannemers die deadlines aan hun laars lappen en enorme prijzen rekenen zijn ook niet nodig. Een goed klussenbedrijf kan uitstekend een aan- of uitbouw realiseren voor aanzienlijk lagere kosten.

Aanbouwoplossingen

Er is van alles mogelijk op het gebied van aanbouw. Wilt u misschien een speelkamer voor de kinderen bij de woonkamer? Misschien een gezellige zitkamer om gasten te ontvangen? Een serre om de zon in uw woonkamer toe te laten? Of zou u het prettig vinden als de auto in de winter binnen kan staan? We bespreken graag met u alle mogelijkheden, zodat we een aanbouw kunnen realiseren die geheel is afgestemd op uw wensen en budget. We zijn u graag van dienst met:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Vergunningen aanvragen
  • Bouwwerkzaamheden
  • Afwerking
  • Onderhoud

Authentiek vakmanschap

Naast uitstekend werk staat uw tevredenheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Wanneer u ons het vertrouwen geeft, dan zullen onze klussers uw aanbouwklus met de grootste zorg uitvoeren. Alles gebeurt in goed overleg en u wordt gedurende het volledige traject uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. De jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze klusbedrijven staan ervoor garant dat we u op uw wenken kunnen bedienen. We zijn volledig op de hoogte van moderne veiligheids-- en milieueisen en zullen deze vanzelfsprekend respecteren.

Garanties en prijzen bij aanbouw

Bij het laten plaatsen van een aanbouw is het essentieel dat u altijd kunt rekenen op maximale garantievoorwaarden. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ernaar voor u de verbouwing laat uitvoeren en u zult goed slapen! En de prijs? Ook geen onbelangrijk detail toch? We kunnen u verzekeren dat onze klusbedrijven zeer scherpe tarieven hanteren. Het beste wat u kunt doen is door ons geselecteerde klusbedrijven in uw regio onderling vergelijken. Dat kan als u bij ons een offerte aanvraagt.