Tot 40% goedkoper

Door heel Nederland

Bel ons op: 088 – 11 55 620

Binnen 24 uur aan huis

Echt vakmanschap

Wij staan voor u klaar in Groningen

Klusjesman in Groningen

Een klusbedrijf kun je inschakelen voor alle klussen in en rondom je huis. Voor vrijwel alles wat je binnen of buiten je huis gedaan wilt hebben kun je een klusbedrijf inschakelen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden van klusbedrijven zijn het plaatsen van airco, het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een schutting of het bouwen van een tuinhuis. Klusbedrijven hebben personeel in dienst die erg handig zijn en met veel verschillende klussen ervaring hebben, hierdoor hebben zij een groot aanbod aan klussen. Ben je benieuwd of onze klusjesmannen jouw klus kunnen uitvoeren? Vraag dan gratis offertes aan via onze site klusjesmannen.org en vergelijk de prijzen van verschillende klusbedrijven in de buurt van Groningen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klussen binnen het huis in Groningen

Kun je de klussen in je huis niet zelf uitvoeren? Klusbedrijven kunnen je daarbij helpen. De werkzaamheden van binnen klussen zijn bijvoorbeeld het schilderen van je woonkamer, het leggen van vloerbedekking, het stofferen van de meubels, het verhelpen bij verstoppingen, het verhelpen van lekkage, het leggen van laminaat het plaatsen van airco etc. De belangrijkste werkzaamheden binnen het huis staan hieronder aangegeven:

 1. Installatiewerk: alle installatieklussen, zoals het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of openhaard. Elektra: het aanleggen van elektriciteitskabels door het huis en het plaatsen van stopcontacten. Leidingwerk: het verhelpen van verstoppingen en het verleggen van leidingen.
 2. Keukenklussen: de klusjesman helpt je met de klussen in je keuken bijvoorbeeld het in elkaar zetten van keukenkasten, apparatuur etc.
 3. Behangen: het afwerken van de muren in je huis.
 4. Badkamerwerk: voor renovatie, onderhoud of sloopwerk in de badkamer.
 5. Airconditioning en verwarming: het plaatsen van airconditioning, cv-ketel of vloerverwarming.
 6. Tegelzetten: het plaatsen van een tegels in keuken, vloer, toilet of badkamer.
 7. Schilderwerk en stucwerk: de afwerking van de muren en/of plafonds.

Vraag in de regio Groningen ook een offerte aan voor een:

dakdekker

Buitenklussen in Groningen

Ook voor buitenklussen die je niet zelf kunt uitvoeren kun je een klusbedrijf inschakelen. Deze voeren de klus zorgvuldig voor je uit en zorgen voor een mooie afwerking. Buitenklussen zijn klussen die buiten het huis gedaan worden, denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 1. Zonwering plaatsen: Het plaatsen van complete overkappingen tot aan rolluiken.
 2. Kozijnen & deuren: Voor het schilderen of vervangen van deuren en ramen.
 3. Sloopwerken: Voor het slopen van alles rondom je huis (aanbouw, oprit, carport, etc.)
 4. Schilderwerk: Schilderen van kozijnen, deuren of tuinhuizen.
 5. Metselwerk: Voor het metselen van een stenen tuinhuis, schutting of lichtbakken.
 6. Hovenierswerk: Alle klussen die betrekking hebben op de voor- of achtertuin
 7. Renovatiewerkzaamheden: renovatiewerkzaamheden van gevels, daken of bestrating.
 8. Timmerwerk: Voor zowel groot constructiewerk als kleine timmerklussen.
 9. Dakkapel: Voor meer woonoppervlak en (zon)licht in huis.
 10. Stucwerk: Stucwerk aan de buitenmuren
 11. Bestrating: Voor het aanleggen van nieuwe paden, opritten of terrassen.
klusjesman foto

Wat zijn de verschillen tussen goedkope en duurdere klusbedrijven?

Wij adviseren je om niet meteen naar de prijzen te kijken. Kies dus niet gelijk voor de goedkoopste optie. Goedkope klusjesbedrijven hebben vaak beperkte werkzaamheden en minder ervaren klusjesmannen. Ook zullen wij je niet adviseren om voor het duurste klusbedrijf in Groningen te kiezen, omdat dit niet garandeert dat de klusjesman beter dan anderen zijn werk zou uitvoeren. Bij het kiezen van een klusbedrijf is het daarom belangrijk om te kijken naar de ervaring van de klusjesman. Hoe meer ervaringen de klusjesman heeft, hoe beter hij zijn taken uitvoert. De prijs zegt dus niets over de kwaliteit van de klusjesman.

Als je zeker wilt zijn over het beoogde klusbedrijf, kijk dan naar de reviews die online staan. De reviews kunnen je helpen bij het kiezen van een klusbedrijf. Heeft het bedrijf veel negatieve reviews? Dan is het niet verstandig om voor dat bedrijf te kiezen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken of de reviews betrouwbaar zijn. Met behulp van een klusofferte kun je erachter komen of je een betrouwbare klusjesman hebt gekozen.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wij staan voor u klaar in Groningen

testimonial

dhr. Heerschop

Ik heb zelf wel eens laminaat gelegd maar ik durfde het nu toch niet aan. Gelukkig was daar Klusjesmannen.org. Via jullie ben ik in contact gekomen met een voordelige...

testimonial

mevr. Mansveld

Ik was op zoek naar een klusjesman voor een aantal kleine klusjes in huis. Dit kon ik gelukkig via jullie regelen. Jullie klusjesman was erg aardig en een echte vakman.

testimonial

mevr. Feltzer

Offerte aangevraagd voor het vervangen van het nodige hang- en sluitwerk. We kregen meerdere mooie aanbiedingen binnen waardoor we rustig een goede keuze konden maken...

testimonial

dhr. Honing

Op het clubhuis van onze hockeyvereniging hebben we zonnepanelen laten plaatsen door een stel klussers die we via jullie hadden gevonden. Dat is ons erg goed bevallen! Ook...

schilder

Moeilijke klussen zijn duurder

Voor vrijwel alle klussen geldt: hoe moeilijker de klus, hoe hoger het tarief. Moeilijke klussen dienen uitgevoerd te worden door klusjesmannen met ervaring, hierdoor is jouw moeilijke klus duurder dan makkelijkere klussen. Door moeilijke klussen uit te voeren door ervaringsdeskundigen ben je ervan verzekerd dat deze op de juiste manier worden uitgevoerd en kom je minder snel voor onverwachtse kosten te staan.

Waar vind ik een goede klusjesman in de buurt van Groningen?

Er zijn veel klusbedrijven en klusjesmannen in Nederland. Je kunt eerst rondvragen binnen je familie en vriendenkring of ze ervaring hebben met klusbedrijven of klusjesmannen. Door dit te doen voorkom je dat je in de aanmerking komt met een onervaren klusjesbedrijf of klusjesman. Als je er niet uitkomt, kun je een offerte aanvragen op via ons contactformulier op Klusjesmannen.org. Wij benaderen verschillende klusjesmannen in de buurt van Groningen, zodat je daarna zelf kunt kiezen welke klusjesman geschikt is voor jouw klussen.

Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken of deze klusjesman aangesloten is bij een keurmerk of branchevereniging, zoals BouwGarant, NOA en Vlok. Dit keurmerk geeft garantie op jouw uitgevoerde klus.

Bespaartips voor jouw klussen!

Uurtarieven kunnen erg wisselend zijn voor klussen. Er zijn een aantal tips die ervoor zorgen dat je nooit te veel betaalt voor jouw klussen. Vergelijk altijd meerdere klusbedrijven voordat je je klus laat uitvoeren, hierdoor kun je de afweging maken tussen kwaliteit en uurtarief. Zo bespaar je tot wel 35% op de totaalprijs van jouw klus.

Hebben jouw buren ook baat bij de klus die jij wilt uitvoeren? Vraag aan je buren of ze de klus samen willen laten uitvoeren. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, een nieuwe oprit of een schutting laten plaatsen. Je kunt zo (een deel van) de kosten delen. Ga altijd voor een klusbedrijf bij jou in de buurt, zo bespaar je hoge voorrijkosten die nergens voor nodig zijn.

Binnen en buiten klussen

Ben je op zoek naar een klusjesman voor de klussen rondom je huis? Er zijn veel klusbedrijven in de buurt van Groningen die je daarbij willen helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van complete overkappingen, het metselen van een stenen tuinhuis en het plaatsen van een schutting, het verven van de kozijnen en deuren. Wil je dat een klusjesman in Groningen jou helpt met het onderhouden van jouw tuin? Via deze website van Klusjesmannen.org kun je de beste professionals vinden die je kunnen helpen.

Onze klusjesmannen hebben ervaring met snoeien, het aanleggen van bestrating, en kunnen jou advies geven over de verzorging van de begroeiing in de tuin. Er zijn veel klusbedrijven in de buurt van Groningen die je kunnen helpen met alle klussen in en rondom je huis en ze zorgen dat je huis weer mooi en verzorgd uitziet.

Benieuwd naar de tarieven?

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Hoeveel betaal je voor een klus in Groningen?

De prijzen verschillen per klusbedrijf. Elke klusbedrijf en klusjesman heeft zijn eigen prijs. Wil je je klussen laten uitvoeren door een niet gecertificeerde klusjesman? Dan betaal je gemiddeld tussen de 15 en de 20 euro per uur voor een klus. Voor de jonge gecertificeerde klusjesmannen betaal je vaak tussen de 20 en 25 euro voor een klus. Kies je liever niet voor een niet gecertificeerde klusjesman of een klusjesman met weinig ervaring? Dan kun je kiezen voor een klusjesman met veel ervaring. Voor een ervaren klusjesman betaal je vaak tussen de 25 en 40 euro per uur.

Waar bestaat het uurtarief van een klusjesman in %plaats% uit?

Elke klusjesman hanteert een eigen prijs. Enkele factoren die de prijs van een klusjesman kunnen beïnvloeden zijn de hoeveelheid ervaring die de klusjesman heeft, de locatie van de klus en de moeilijkheidsgraad. Het uurtarief van een klusjesman die een complete veranda bouwt is hoger dan een klusjesman die een paar lampen voor je ophangt. Op voorhand is het dus moeilijk te zeggen wat een klusjesman kost per uur, ben je benieuwd wat een klusjesman vraagt voor jouw klus? Vraag dan bij klusjesmannen.org vrijblijvend offertes aan.

klusjesman

Klusjesman met of zonder ervaring?

Voor de meeste mensen is het belangrijk dat de klusjesmannen ervaringen hebben. Hoe meer ervaring de klusjesman heeft, hoe beter hij zijn taken uitvoert. Voor kleine klusjes zoals het in elkaar zetten van een kast, kun je ook een startend klusbedrijf inschakelen. Voor belangrijke klussen adviseren wij je om een ervaren klusbedrijf in te zetten.

Benodigde materialen

De prijs van een klus ligt voornamelijk aan wat voor materialen er nodig zijn. In sommige gevallen heb je al een deel van de materialen in huis, vergeet dit dan niet door te geven aan het uitvoerende bedrijf om onnodige extra kosten te voorkomen. Materiaalkosten kunnen bestaan uit spijkers en schroeven tot aan planken en verf.

De locatie van de klus

Een andere factor die de prijs van een klus bepaald is de locatie van de klus. Woon je verder weg? Dan betaal je meer voorrijkosten. Voorrijkosten worden berekend voordat de klus is gestart. Hoge voorrijkosten kun je voorkomen door op zoek te gaan naar klusbedrijven die bij jou in de buurt zijn. Klusjesmannen.org heeft een netwerk door heel het land, waardoor er altijd een bedrijf in de buurt is.

kozijnen

Allround of gespecialiseerd bedrijf?

Er zit een verschil in allround en gespecialiseerde klusbedrijven. Een allround klusbedrijf is een bedrijf dat klusjesmannen in dienst heeft die allerlei verschillende klussen in- en rondom het huis kunnen uitvoeren. Vaak betreft dit kleinere klussen en onderhoudswerk. Wanneer je veel klussen wilt laten doen bij jou thuis kun je ervoor kiezen een allround bedrijf in te schakelen: hierdoor hoef je maar 1 bedrijf te zoeken. Hierdoor zullen de kosten van je klussen lager zijn dan wanneer je meerdere bedrijven laat komen.

Een gespecialiseerd bedrijf kun je het best inschakelen wanneer je een grote, belangrijke klus hebt waarbij je waarde hecht aan de kwaliteit en kennis die nodig is om de klus uit te voeren. Gespecialiseerde bedrijven worden meestal ingehuurd voor badkamers of keukens. Of je voor een allround of gespecialiseerd bedrijf moet gaan hangt dus af van jouw voorkeuren en de waarde die je hecht aan de kwaliteit van het werk.

Voordelen van een klusbedrijf

Wil je een klusbedrijf inschakelen in Groningen, en ben je benieuwd wat de voordelen van een klusbedrijf zijn? De grootste voordelen van het inhuren van een klusbedrijf zijn;

 • Je krijgt garantie op het geleverde materiaal en werk
 • Je bent verzekerd van goede kwaliteit
 • Je bespaart veel tijd
 • Je hoeft zelf geen (duur) gereedschap aan te schaffen
 • Je hoeft je zelf niet te verdiepen in de klus
 • Je ontvangt persoonlijk advies van een (ervaring)deskundige

Zorg dat de offerte duidelijk is

Wanneer je een klus wilt laten uitvoeren is het belangrijk om pas akkoord te gaan nadat de offerte duidelijk is. Een uitgebreide offerte duidt vaak op professionaliteit. Op een goede offerte staat niet alleen een totaalbedrag en voorrijkosten vermeld maar ook materiaalkosten, gereedschapskosten en een uitgebreide omschrijving van alle werkzaamheden die verricht zullen worden.

Het is normaal om vragen te stellen naar aanleiding van de offerte. Je moet tenslotte je handtekening zetten dus dan is het fijn dat de hele offerte duidelijk is en je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

stukadoor foto

Zelf de klussen doen?

Klusbedrijven in Groningen geven ook adviezen wanneer je van plan bent om de klussen zelf uit te voeren. Het klusbedrijf helpt jou om de juiste keuze te maken bijvoorbeeld bij het kiezen van materialen. Daarnaast geven ze ook uitleg over welk gereedschap voor welke klus geschikt is en informeren over verschillende opties om bijvoorbeeld de kozijnen en deuren te verven. Ook als je er niet uitkomt of advies nodig hebt, staat de klusjesman klaar om je te helpen en te adviseren. Zelf klussen doen wordt niet meer onmogelijk omdat je hulp kan krijgen van een professioneel bedrijf uit Groningen.

Offertes aanvragen op klusjesmannen.org

Klusjesmannen.org is hét platform om ervaren klusjesmannen in Groningen te vinden. Vul het contactformulier in en wij gaan voor jou opzoek naar de goedkoopste en beste klusjesmannen. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Doordat we jou meerdere offertes opsturen kun je in alle rust vergelijken welke klusjesman het best past bij jouw klus.

Door de te kiezen voor klusjesmannen.org kun je tot wel 30% besparen op de kosten van een klusjesman in de buurt van Groningen!

Je bent op de pagina van Groningen, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Haren en Hoogezand en Leek.