Klusjesmannen Amsterdam

Bel ons op 088 – 11 55 620

Uw email:
Uw postcode:

Titel van uw bericht*

Uw bericht*

Klusjesmannen

Klusjesman Amsterdam

Niet iedereen is even handig. Voor sommige mensen is klussen echt een hobby, bij vele anderen ontstaat al angstzweet bij het denken aan die ene vervelende klus. Klussen gaat vaak gepaard met veel stress en frustratie. Niet voor niets staat het samen in elkaar zetten van een kast bekend als een beproeving voor relaties! Als u het niet ziet zitten om werkzaamheden in en om uw woning zelf uit te voeren, dan kunt u deze gelukkig via ons uitbesteden aan een klusjesman in Amsterdam.

De klusbedrijven uit ons netwerk voeren op professionele wijze alle klussen uit. Zij zijn voor dergelijke werkzaamheden opgeleid en beschikken bovendien over veel kennis en ervaring. De klus waar u zo tegenop ziet, wordt door een klusjesman vaak in een handomdraai geklaard!

Voor iedere klus een klusjesman

Een professionele klusser kan u helpen bij alle kluswerkzaamheden. Of u nu één klein klusje heeft dat al tijden blijft liggen, of hulp nodig heeft bij de bouw- of verbouw van uw woning, in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam vindt u de juiste klusjesman via ons netwerk. U kunt een klusjesman inschakelen voor onder andere:

  • leggen van laminaat en vloerbedekking
  • tegelen, stucen en verven
  • monteren en demonteren van meubels
  • vernieuwen van toilet en badkamer
  • repareren van witgoed
  • En nog veel meer…

Ik had zeer veel klusjes liggen. Meerdere offertes via jullie aangevraagd. Een top klussenbedrijf uit de regio heeft het super gedaan allemaal!

– Dhr. Verdonk – Amsterdam

Ik vroeg me af er grote prijsverschillen waren bij de klussers. Nou, die waren er. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste was 27%!

– Mevr. Perenboom – Amsterdam

Schilderwerk

Schilderwerk Amsterdam

Zelf schilderen in huis? Het lijkt misschien een gemakkelijke klus, maar wie het al eens aangedurfd heeft om zich hieraan te wijden, weet dat niets minder waar is. U kunt die kwast of roller maar beter uit handen geven…

Meer over schilderwerk

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk Amsterdam

Een goede klusjesman kan ook de werkzaamheden van een loodgieter uitvoeren. Loodgieterwerkzaamheden kunt u dus met een gerust hart bij ons neerleggen. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in…

Meer over loodgieterswerk

Stucwerk

Stucwerk Amsterdam

Uw woning is een plek waar u zich helemaal thuis moet kunnen voelen en piekfijn afgewerkte muren zijn daarvoor een belangrijke voorwaarde. Aan de basis van een mooi huis ligt vakkundig uitgevoerd stucwerk….

Meer over stucwerk

Lees meningen

Feedback

Hoe werkt het?

stappen

Laatste klus

Het Amsterdams Lyceum
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam
Plaats: Amsterdam
Straat: Valeriusplein 15

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget
Werkgebied

Profiel Klusmanager Jayden

Dag, ik ben Jayden Kamper in de jaren zeventig zag ik het levenslicht in Amsterdam aan de Beemsterstraat. In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Van Gogh Museum.

Als klusmanager van deze pagina moet ik de service in Amsterdam continu verbeteren en bezoekers adviseren. Mijn eerste advies bij klussen? Kijk op de website: www.amsterdam.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Amsterdam aan de Amstel 1. Vaak zijn er subsidies voor klussen, of u heeft bijvoorbeeld een vergunning nodig.

Offertes aanvragen

Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en wilt u weten of wij ook u van dienst kunnen zijn? De klusbedrijven uit ons netwerk inventariseren voor u het werk dat moet worden uitgevoerd en verrassen u vervolgens met scherpe prijzen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier dat u op deze pagina ziet. Vervolgens ontvangt u meerdere offertes zodat u goed kunt vergelijken.